Asistenta medicala de urgenta NON STOP cu linii de garda pentru sectii medicale si chirurgicale! Informatii la callcenter NON STOP tel. 0259 444 444. X

Programări 0259 444 444

Urgență Pelican 0259 962

12 Sep 2018

SPITALUL CLINIC PELICAN ofera ingrijiri medicale la domiciliu, GRATUITE, la Oradea si zonele limitrofe

SPITALUL CLINIC PELICAN ORADEA ajuta oamenii aflati in cele mai dificile momente din viata oferindu-le servicii de ingrijiri medicale GRATUITE la domiciliu. Toti pacientii care locuiesc in Oradea si in zona metropolitana pot beneficia de 21 de servicii de ingrijiri medicale GRATUITE.

SPITALUL CLINIC PELICAN ORADEA a inceput aceasta campanie in luna mai a acestui an, avand ca scop sprijinirea a cat mai multi bolnavi care nu necesita spitalizare, dar nici nu se pot deplasa si au mare nevoie de ingrijiri medicale. 

Beneficiaza de ingrijiri medicale la domiciliu bolnavii cu afectiuni oncologice, pacientii care au avut interventii chirurgicale si necesita ingrijire, pacientii cu escare si toti pacientii care necesita tratamente medicale recomandate de medicii specialisti sau de catre medici de familie.

Pacientii asigurati pot beneficia GRATUIT de 21 de servicii de ingrijiri medicale la domiciliu, cum ar fi: administrare de medicamente (perfuzabile, injectabile, orale, etc), sondaj vezical si administrarea medicamentelor intravezical, masurare a parametrilor fiziologici, alimentare artificiala pe gastrostoma, ingrijirea plagilor, escarelor, stomelor, fistulelor etc, ventilatie noninvaziva, kinetoterapie etc.

Pentru a beneficia de GRATUITATE la ingrijiri medicale la domiciliu, pacientii care sunt asigurati la Casa de Asigurari de Sanatate si locuiesc la Oradea (sau stau la rude in Oradea) si care solicita recomandare pentru ingrijiri medicale la domiciliu de la medicii de specialitate din Ambulatoriul SPITALULUI CLINIC PELICAN ORADEA sau de la medicul curant in urma externarii din spital sau de la medicul de familie, trebuie sa depuna la sediul Casei de Asigurari de Sanatate Bihor un exemplar din aceasta recomandare (conditia fiind ca medicul ce intocmeste recomandarea sa fie in relatie contractuala cu Casa de Asigurari de Sanatate Bihor).
De asemenea, medicul care a facut recomandarea este si cel care stabileste serviciile medicale de ingrijire precum si durata pentru care un pacient asigurat poate beneficia de servicii de ingrijiri medicale la domiciliu si tot acesta mentioneaza ritmicitatea si periodicitatea serviciilor, dar nu mai mult de 90 de zile de ingrijiri/ultimele 11 luni, in mai multe etape (episoade de îngrijire). Un episod de ingrijire este de maxim 15 zile de ingrijiri respectiv maximum 30 de zile pentru situatiile justificate medical de catre medicul care face recomandarea.

Atentie! Termenul de valabilitate a recomandarii este de 30 de zile calendaristice de la data emiterii, fara a lua in calcul ziua in care a fost emisa.

Rugam apartinatorii care doresc ca rudele lor sa beneficieze GRATUIT de ingrijiri medicale la domiciliu sa se prezinte la receptia SPITALULUI CLINIC PELICAN ORADEA pentru programare la ingrijirile medicale la domiciliu.

Informatii la Call Center 0259.444444, www.spitalpelican.ro.

 

 

Stiri asemanatoare