Centrul Integrat Ortopedie-Traumatologie

Centrul Integrat Ortopedie-Traumatologie

Despre noi

Centrul Integrat Ortopedie-Traumatologie ofera solutii medicale integrate si complete pentru persoanele cu probleme de sanatate la nivelul membrelor, a soldului si umarului, reunind servicii de Ortopedie, Traumatologie, Imagistica medicala, Fiziokinetoterapie.

Misiunea noastra este sa oferim din nou funcționalitate locomotorie pacientilor nostri, reinsertie familiala si socio-profesionala in cel mai scurt timp posibil, redarea increderii în sine, cresterea calitatii vietii si prelungirea ei.

Pacientul este in centrul atentiei unei echipe multidisciplinare foarte bine dezvoltate uman și profesional, care lucreaza impreuna pentru a oferi cele mai bune solutii posibile fiecarui pacient. Echipa medicala este formata din specialisti cu vasta experienta, dobandita si in centre medicale de renume din strainatate.

Avand la dispozitie echipamente medicale ultramoderne si personal medical supraspecializat, abordam cele mai complexe cazuri de Ortopedie-Traumatologie atat la adulti cat si la copii și suntem preocupati sa gasim solutii pentru cazurile dificile care nu si-au gasit rezolvarea in alte centre medicale.

Pacientii nostri beneficiaza de programe personalizate atat în cadrul Ambulatoriului cat si in cadrul spitalului și oferim programe vizand controlul factorilor de risc si preventie a aparitiei afectiunilor degenerative.

Prin suport logistic de interconexiune, pacienții beneficiaza de consultatii de specialitate, investigatiile necesare in aceeasi locatie, rezultatele investigatiilor fiind transmise electronic intre departamente.

Interventiile chirurgicale sunt, în functie de afectiune, minim-invazive, ceea ce inseamna incizii mai mici, pierderi de sange restranse, pacientii resimt dureri mult mai mici, program de recuperare imediat postoperatoriu, posibilitatea ca pacientii nostri sa se ridice din pat mult mai repede si sa umble la foarte scurt timp de la operatie.

Informatii utile

- Circuitul pacientului:

Pacientii se pot adresa Spitalului Pelican în urmatoarele modalitati:

- programare în vederea unei prime consultatii

- direct, atunci cand e vorba despre o urgenta medicala.

Serviciile medicale din ambulatoriu si spital, inclusiv cele acordate în cadrul Centrului integrat de Ortopedie – Traumatologie, se acorda si în contract cu CAS Bihor, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie/medic specialist.

- Pregatirea pacientului:

Pacientii beneficiaza de consultatii, investigatii de laborator și imagistice, diagnostic și tratament. In cadrul procesului asigurarii serviciilor medicale integrate, pacientul este informat despre tipul de serviciu necesar, motivul acestuia, etapele ce urmează sa le parcurga pentru a se vindeca (analize de laborator si imagistica medicala, tratament, fiziokinetoterapie, interventie/interventii chirurgicale, dupa caz, consultatii pre și postoperatorii)

- Pasi de urmat:

Pacientii au la dispozitie o echipa de medici ortopezi foarte bine pragatiti si pot alege, daca se programeaza din timp, sa beneficieze de servicii medicale de specialitate la oricare dintre doctori.

Contact

Locatie: Oradea, str. Corneliu Coposu nr. 2-14B

Programari:
Pentru a beneficia de servicii medicale la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea, va puteti programa astfel:
online, pe site-ul SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea (www.spitalpelican.ro), la sectiunea „Programari online” si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite
email: callcenter@spitalpelican.ro si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite
telefonic, la Call Center 0259.444444, cu timp de asteptare (cateva minute)
Ambulanta Pelican poate fi solicitata la numarul de telefon direct: 0259.962.

Centrul Integrat Ortopedie-Traumatologie

Centrul Integrat Ortopedie-Traumatologie
Str. Corneliu Coposu, nr. 14A-14B
0259 444 444

Luni - Duminica: Non-stop