Centrul pentru Intervenții Cardiovasculare: angiografii coronariene, de la 2200 lei la numai 1600 lei!

Centrul pentru Intervenții Cardiovasculare: angiografii coronariene, de la 2200 lei la numai 1600 lei!

Venim in intampinarea persoanelor cu afectiuni cardiovasculare inlesnindu-le accesul la servicii medicale de specialitate de inalta calitate, in cadrul CENTRULUI PENTRU INTERVENTII CARDIOVASCULARE.

Astfel, incepand cu data de 10.12.2020, oferim proceduri medicale de angiografie coronariana, pe baza de voucher. Rugam persoanele interesate sa se prezinte la cabinetele de Cardiologie din cadrul Ambulatoriului nostru situat in Oradea, pe str. Corneliu Coposu nr. 2-14 B astfel:

- cu bilet de trimitere de la Casa de Asigurari de Sanatate catre Cardiologie, emis de catre medicul de familie

sau

- bilet de trimitere de la Casa de Asigurari de Sanatate emis de medic cardiolog. Pacientii pot beneficia de acest voucher prin intermediul medicilor de familie si medicilor specialisti, avand astfel acces la angiografii coronariene la doar 1600 lei.


Programari: Luni – Vineri, între orele 10:00 – 18:00

Persoana de contact: Daniela Gavruta 0722.104245.

INFORMATII DE BACKGROUND

Centrul pentru interventii cardiovasculare Pelican Oradea este singurul spital din zona de nord-vest a Romaniei care ofera solutii medicale integrate si complete pentru pacientii cu boli cardiovasculare, reunind servicii de Cardiologie, Cardiologie interventionala, Electrofiziologie cardiaca, Imagistica avansata (angioCT si RMN cardiac), Chirurgie cardiovasculara, Anestezie si Terapie Intensiva cardiaca. Misiunea noastra este in primul rand sa prelungim viata pacientilor cu boli cardiovasculare, dar si sa le oferim o viata cat mai buna, cat mai aproape de normalitate, incat sa se poata integra cat mai bine in familie, in societate, in activitatea profesionala. Pacientul este in centrul atentiei unei echipe multidisciplinare care lucreaza impreuna pentru a oferi cele mai bune solutii posibile. Echipa medicala este formata din specialisti cu vasta experienta, formati in centre prestigioase de peste hotare si din tara. Avand la dispozitie echipamente medicale moderne si personal medical supraspecializat, abordam cele mai complexe cazuri de medicina cardiovasculara. Suntem preocupati sa gasim solutii pentru cazurile dificile care nu si-au gasit rezolvarea in alte centre medicale. Pacientii nostri beneficiaza de programe personalizate pentru toate bolile cardiace si vasculare ale adultului, in functie de necesitati, de la consultatii in ambulatoriu, controlul factorilor de risc si preventie, pana la cele mai complexe interventii chirurgicale pe cord deschis. Prin consiliere si educatie urmarim sa prevenim aparitia bolilor cardiovasculare si a complicatiilor acestora.