Un weekend alaturi de partenerii nostri sportivi de la CSM Oradea

Am fost alaturi in acest weekend alaturi de partenereii nostri sportivi de la CSM Oradea, care au participat la mai multe competitii sportive.


Joi seara, la jocul de handbal masculin CSM Oradea - CSUPoli Timisoara, de la Sala Antonio Alexe, dar si duminica dupa-masa, la jocul de baschet masculin CSM CSU Oradea - CS Politehnica Iasi, echipajele noastre de la Ambulanta Pelican au fost prezente cu echipamente necesare pentru a interveni in cazul vreunei accidentari ale jucatorilor.
Am fost alaturi de Leii Rosii in acest sfarsit de saptamana si am vegheat competitiile sportive la care au participat. Echipajele Ambulantei Pelican au fost prezente in locatiile in care sportivii CSM CSU Oradea au fost pe teren. 

Un intreg sezon
In acest sezon, Spitalul Pelican este partener principal al întregii echipe CSM CSU Oradea, alaturi de Digi 24. Astfel, in 2017 - 2018, tot efectivul CSM CSU Oradea (cei 70 de sportivi ai sectiilor CSM CSU Oradea, precum si cele 19 persoane din stafful si personalul administrativ) va beneficia de servicii medicale de orice natura (consultatii, analize, investigatii, interventii chirurgicale) de la personalul  medical ale Spitalului Pelican Oradea.


Parteneriatul a fost stabilit pentru un an de zile, de calitatea actului medical prestat de catre echipele noastre medicale supraspecializate urmand sa beneficieze la orice ora orice membru CSM CSU, atat la spital, cat si la policlinicile, dar si la laboratoarele noastre din Oradea si judet.
Precizam ca Spitalul Pelican Oradea sprijina sportul, ca factor esential de mentinere si refacere a sanatatii. Am fost prezenti la o multime de competitii sportive alaturi de echipele CSM, asigurandu-le asistenta medicala de urgenta in diverse competitii locale, nationale si internationale, inclusiv la concursurile din aceasta vacanta si facem totul pentru sanatatea membrilor familiei CSM CSU Oradea, in momentele cele mai dificile care se ivesc in noul sezon competitional.