O viitoare mamica: “Maternitatea Pelican este locul in care ma simt cel mai in siguranta”

O viitoare mamica: “Maternitatea Pelican este locul in care ma simt cel mai in siguranta”

Cursurile desfasurate la Scoala Mamei le-au oferit parintilor informatii importante atat despre nastere, cat si despre perioada postnatala si ingrijirea nou-nascutului, iar fiecare viitoare mamica a primit explicatiile necesare pentru a fi pregatita sa-si intampine fara griji copilul.

Dr. BODOG ALIN, sef sectie Obstetrica-Ginecologie:

“Iata ca dupa ce am incheiat evenimentul nostru intitulat “Naste in siguranta la Spitalul Pelican”, la foarte scurt timp, avand in vedere solicitarile, suntem la o noua editie Scoala Mamei, editie in care vrem sa le aratam gravidelor noastre cat de frumoasa este aceasta perioada.

Le ajutam sa treaca peste fiecare luna de sarcina, fara emotii, fara frica, suntem alaturi de ele. Le prezentam tot ceea ce inseamna sarcina normala, tot ceea ce inseamna problemele care pot sa apara astfel incat in orice situatie sa stie ce au de facut si sa se adreseze acolo unde pot fi ajutate cel mai bine, pentru a avea un copil sanatos si o familie fericita.

Desfasuram acest program in cadrul Spitalului Pelican, ne bucuram si la aceasta editie de un numar foarte mare de participante si suntem bucurosi ca femeile vin la noi cu bratele deschise Noi le primim si incercam sa avem cat mai multa grija, sa le rezolvam toate problemele, sa fim alaturi de ele din prima de zi de sarcina pana cand dau nastere bebelusului si in continuare ramanem alaturi de ele cu sfaturi cu indrumari pentru a avea un copil sanatos pentru a fi o familie fericita”.

Dr. LAZAR STEFANIA, medic specialist Neonatologie:

“Este foarte important sa simta ca sunt ajutate, sprijinite, ca sunt in siguranta, ca au parte de o calitate a actului medical la un nivel superior, aici vor gasi tot ce au nevoie, suport in alaptare, in ingrijirea nou-nascutului, in educatia lui pe viitor, sprijin moral, absolut tot.

Le recomand viitoarelor mame, sa absoarba toata informatiile de care au parte la Scoala Mamei si care ma bucur foarte mult ca se tine tot mai frecvent; avem tot mai multe mamici interesate si tatici; sa vina cu incredere, sa fie pregatite cu mult calm si rabdare si sa vada ce minune a iesit din iubirea a doi oameni”.

Viitoarele mamici au aflat de la medicii nostri cum sa se pregateasca pentru venirea pe lume a copiilor.

 

Eliza, viitoare mamica:

“Cursurile de la Scoala Mamei mi s-au parut foarte utile, am invatat lucruri noi, intr-adevar inainte sa particip la curs m-am mai documentat, dar la Scoala Mamei am aflat informatii mult mai utile si noi, care sper si cred ca ma vor pregati in rolul de viitoare mamica”.

 

Andreea, viitoare mamica:

“Consider ca este locul in care ma simt cel mai in siguranta eu si bineinteles, copilul meu. Cursurile mi s-au parut de foarte mare ajutor, mai ales pentru mamicile care sunt la prima sarcina consider ca informatiile primite aici sunt de foarte mare valoare si cu ajutorul acestor informatii sper sa pot fi o mama mai buna pentru copilul meu”.

Pe langa informatiile practice oferite de medicii nostri, mamicile au primit si cadouri pentru ingrijirea nou-nascutilor.

INFORMATII SI PROGRAMARI:

Pentru a beneficia de servicii medicale la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea, va puteti programa astfel:
online, pe site-ul SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea (www.spitalpelican.ro), la sectiunea „Programari online” si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale  dorite
email: callcenter@spitalpelican.ro si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite
telefonic, la Call Center 0259.444444, cu timp de asteptare (cateva minute)