O pacienta diagnosticata cu cancer de colon a castigat lupta cu cancerul, la SPITALUL PELICAN

O pacienta diagnosticata cu cancer de colon a castigat lupta cu cancerul, la SPITALUL PELICAN

O pacienta diagnosticata cu cancer de colon a reusit sa invinga boala avand alaturi familia si echipa de Oncologie a Spitalului Pelican, care i-a oferit toate informatiile necesare si a ghidat-o pentru a invinge in lupta cu cancerul.

PACIENTA:
“Dupa testul care se face, analiza respectiva, a venit rezultatul: cancer de colon in stadiul II. După ce am primit diagnosticul, m-am operat imediat, recuperarea a fost putin grea, nestiind ce inseamna o taietura, dar mi-am revenit destul de repede dupa operatie.

In mai anul trecut am inceput prima sedinta de chimioterapie. Prima data am fost la un alt spital unde nu am avut cu cine sa comunic, as fi avut nevoie de mai multe explicatii. Cineva mi-a spus de dr. Sarca Tudor, mi-am facut o programare, am stat de vorba cu dansul, mi-a spus despre toate procedurile si am intalnit un personal extraordinar. Domnul doctor Sarca a fost si medic si psiholog pentru mine, mi-a dat incredere, iar personalul medical a fost minunat, asistentele extraordinare.

Am inceput procedurile de chimioterapie, am ajuns la prima sedinta, a doua, a treia, am continuat, iar acum sunt bine. Respect in continuare regimul alimentar indicat de domnul doctor Sarca.

Prima data cand am aflat diagnosticul am fost psihic cazuta la pamant, dar familia m-a indemnat sa fac ceva, sa nu renunț. Familia m-a sustinut foarte mult si personalul de aici, astfel am reusit sa termin chimioterapia. Mi-a fost teama, dar domnul doctor mi-a insuflat multa incredere atat mie, cat si familiei, care îmi repeta mereu ca trebuie sa continui si am reusit satrec peste aceasta boala”, a spus pacienta.

Dr. SARCA TUDOR, medic specialist Oncologie:
“Doamna s-a prezentat din timp, imediat dupa interventia chirurgicala si in urma rezultatului histopatologic unde s-a obiectivat o invazie venoasa s-a decis initierea tratamentului adjuvant: 8 sedinte de tratament oncologic realizate cu succes, fara incidente acute in urma carora s-a obtinut cel mai bun raspuns terapeutic, in sine, vindecarea de boală.

As dori sa mentionez faptul ca pacientii oncologici beneficiaza de tratament compensat prin Programul National de Sanatate non-chirurgical pentru patologia oncologica in cadrul Spitalului Pelican”.

INFORMATII SI PROGRAMARI:

Pentru a beneficia de servicii medicale la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea, va puteti programa astfel:
online, pe site-ul SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea (www.spitalpelican.ro), la sectiunea „Programari online” si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale  dorite
email: callcenter@spitalpelican.ro si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite
telefonic, la Call Center 0259.444444, cu timp de asteptare (cateva minute)