Dr. LAZĂR ȘTEFANIA, medic specialist neonatolog: la Școala Mamei Pelican Oradea viitoarele mămici au tot ceea ce este mai bun pentru copilașii lor

Dr. LAZĂR ȘTEFANIA, medic specialist neonatolog: la Școala Mamei Pelican Oradea viitoarele mămici au tot ceea ce este mai bun pentru copilașii lor

Ne dorim ca fiecare mămică să se simtă în siguranță la venirea pe lume a copilului său și suntem alături de părinți încă de la primele bătăi ale inimii bebelușului din burtica mamei.

Cursurile desfășurate recent la Școala Mamei, susținute de cadre medicale specializate, le-au oferit părinților informații utile atât despre etapele nașterii, cât și despre perioada postnatală și îngrijirea nou-născutului, iar fiecare viitoare mamică a primit recomandări pentru a fi pregătită să-și întâmpine fără griji și cu zâmbetul pe buze copilul.

La Maternitatea Pelican, viitoarele mame sunt susținute de o echipă multidisciplinară, pregătită să le ofere toate informațiile și serviciile de care au nevoie pentru a se bucura de o naștere fără griji. Scopul nostru este să fiți în siguranță, să vă bucurați de venirea pe lume a copiilor dumneavoastră și să vă susținem să fiți pregătite să vă îngrijiți copiii.

 

Dr. Dr. LAZĂR ȘTEFANIA, medic specialist NEONATOLOGIE: 
“Viitoarelor mămici și nu numai le recomand să se încrie în număr cât mai mare la Școala Mamei pentru că au parte de explicații, cursuri, de tot ceea ce este mai bun pentru copilașii lor și scopul nostru este să le înlăturăm orice nelămurire în ceea ce privește nașterea, îngrijirea copilașului, toate ducând la un act medical de calitate.

Este foarte important pentru părinți să simtă că au sprijin și că sunt susținuți, indiferent ce se întâmplă, Maternitatea Pelican este pregătită pentru orice situație neprevăzută. Avem dotări de ultimă generație, avem o secție de Anestezie și Terapie Intensivă Neonatală extraordinară cu toate dotările de care avem nevoie. Părinții pot să stea liniștiți din toate punctele de vedere, nu există necesitatea unui transfer, echipa medicală este pregătită să facă față oricăror situații neprevăzute, totul pentru ca mama și copilul să fie în siguranță, ne dorim să punem bazele dezvoltării unui atașament sigur între mamă și copil, dar și îmbunătățirea relației dintre mamă și copil, desigur, implicându-l și pe tată”.

 

Kinga, viitoare mămică, participantă la ȘCOALA MAMEI – SPITALUL PELICAN Oradea:
“Cursurile mi s-au părut foarte interesante, am primit informații foarte utile pentru mine, am învățat foarte multe și îmi pare rău că s-au terminat. Eu sunt farmacistă de meserie și am multe informații, dar tot timpul mai este ceva de învățat și mă bucur foarte mult că m-am întâlnit cu oameni profesioniști de la care am învățat pe parcursul acestor cursuri.

Am ales să nasc la Maternitatea Pelican pentru că doream tot ceea ce este cel mai bun atât pentru copilul meu, cât si pentru mine având în vedere că sunt la venirea primului copilaș care este mult așteptat și mult dorit. Acum mă simt mult mai pregătită, mai curajoasă, mult mai stăpână pe situație”.

 

INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI:

Pentru a beneficia de servicii medicale la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea, vă puteți programa astfel:
online, pe site-ul SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea (www.spitalpelican.ro), la secțiunea „Programări online” și veți fi contactat în cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriți să beneficiați de serviciile medicale dorite
email: callcenter@spitalpelican.ro și veți fi contactat în cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriți să beneficiați de serviciile medicale dorite
telefonic, la Call Center 0259.444444, cu timp de așteptare (câteva minute)