Determinam anticorpii post-vaccinare anti-COVID-19

Determinam anticorpii post-vaccinare anti-COVID-19

Venim din nou in sprijinul comunitatii si oferim posibilitatea de a monitoriza titrul de anticorpi pentru persoanele care s-au vaccinat impotriva SARS-CoV-2..

Astfel, va informam ca incepand cu luna februarie, Spitalul Pelican Oradea ofera posibilitatea efectuarii serviciului medical de determinare a anticorpilor neutralizanti anti-proteina spike (S) pentru pacienții care s-au vaccinat impotriva SARS CoV-2 sau evaluarea statusului imun al pacientilor care au avut COVID-19. Proba se recolteaza din sange, dar fara ca persoana solicitanta sa necesite pregatire prealabila.

Pretul acestui test este 130 lei, iar rezultatele se elibereaza în timp de maxim 2 zile lucratoare. Asadar, testul pentru determinarea anticorpilor neutralizanti anti-proteina spike ajuta persoanele solicitante sa cunoasca titrul de anticorpi dupa vaccinare, preferabil dupa administrarea rapelului (a doua doza) sau dupa ce au avut COVID-19.

Dr. BUDEA ADINA, medic epidemiolog Spitalul Pelican: "Pentru a evidentia raspunsul organismului dupa vaccinarea anti-Covid-19, puteti sa va monitorizati titrul de anticorpi la zece zile dupa prima doza sau la 10 zile dupa a doua doza (rapel), indiferent daca vi s-a administrat vaccin Pfizer sau vaccin Moderna"

INFORMATII SI PROGRAMARI: Pentru a beneficia de servicii medicale la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea, va puteti programa astfel:

online, pe site-ul SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea (www.spitalpelican.ro), la sectiunea „Programari online” si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite

email: callcenter@spitalpelican.ro si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite

telefonic, la Call Center 0259.444444, cu timp de asteptare (cateva minute)

Ambulanta Pelican poate fi solicitata la numarul de telefon direct: 0259.962.