CHIRURGIE PLASTICA SI ESTETICA: noua interventie pentru hipoplazie mamara

CHIRURGIE PLASTICA SI ESTETICA: noua interventie pentru hipoplazie mamara

In cadrul sectiei de CHIRURGIE PLASTICA SI ESTETICA a avut loc o noua interventie de augmentare mamara cu implanturi anatomice de silicon Mentor, la o pacienta cu hipoplazie mamara severa. 

Tanara este din Oradea si spune ca problema congenitala a inceput sa ii afecteze viata, hipoplazia mamara fiind o afectiune care poate determina complexe si scaderea imaginii de sine.

PACIENTA: “Am inceput sa fiu complexata de aspect inca de acum doi ani. Am tot sperat ca va fi bine. Am aflat de domnul doctor de pe internet si de la o prietena. Am mers la prima consultatie in februarie anul acesta. Am vorbit cu domnul doctor despre detalii legate de operatie si mi-a explicat pe indelete absolut tot. Dupa scurt timp, l-am sunat si i-am spus ca doresc operatia si am mers la a doua consultatie. Am programat interventia. Acum sunt bine. O zi am stat in spital, dar si apoi am tinut legatura cu domnul doctor. Si acum vorbim la telefon. E un medic exceptional”. 

Interventia a durat o ora si jumatate iar pacienta a fost externata a doua zi în stare buna de sanatate.

Dr. NISTOR PAUL, medic specialist Chirurgie plastica si Estetica: „Pacientele tinere la care glanda mamara nu atinge maturitatea sufera de un complex major, deficitul estetic este mare si imaginea de sine mult scazuta. Operatia de augmentare mamara schimba radical acest aspect si are cel mai inalt grad de satisfactie postoperator”.

PACIENTA: “Acum o saptamana am fost la prima consultatie dupa operatie si totul este bine. Pe domnul doctor il apreciez foarte mult pentru tot ce face, pentru devotament. Il recomand cu toata increderea. Nu e bine sa dezvolti complexe cand poți rezolva problema. Si asistentele s-au comportat foarte frumos si cu mine si cu colega mea din salon. Nici nu trebuia sa sun sa vina pentru ca tot timpul intrau sa vada cum sunt, sa imi dea calmante, sa ma intrebe daca doresc ceva. Mancarea este exceptionala, ca la restaurant, chiar nu ma asteptam sa fie asa buna. Asa ca voi recomanda spitalul in special pentru cadrele medicale, pentru domnul doctor, pentru doamnele asistente fiindca toti de aici sunt foarte atenti cu pacientii. Voi recomanda Spitalul Pelican si pentru curatenia exemplara si conditiile excelente. Ma simt acum o femeie fara complexe!”.

Informatii si programari: Pentru a beneficia de servicii medicale la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea, va puteti programa astfel:

online, pe site-ul SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea (www.spitalpelican.ro), la sectiunea „Programari online” si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite

email: callcenter@spitalpelican.ro si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite

telefonic, la Call Center 0259.444444, cu timp de asteptare (cateva minute)

Ambulanta Pelican poate fi solicitata la numarul de telefon direct: 0259.962.