Am participat la Crosul inimii

Spitalul Pelican a oferit vouchere (cu reduceri la unele servicii medicale) duminica, la Crosul inimii -  competitie sportiva organizata de Clubul Lions Oradea. Presedintele acestei organizatii, neurochirurgul Dan Constantinescu, de la Spitalul Pelican, a alergat pentru sanatate, iar un echipaj medical de la Ambulanta Pelican a supravegheat concurentii pe pista de la terenurile 5x5.


Crosul inimii s-a organizat pentru a sublinia Ziua Mondiala a Inimii din 28 septembrie. Romania, care se constituie in al 124-lea district din lume al cluburilor Lions, a decis organizarea in aceasta perioada a cate unui cros in fiecare judet pentru a arata ca afectiunile cardiovasculare pot fi combatute si prin miscare.


La eveniment au participat 200 de oameni, toti fiind recompensati cu medalii, iar premiantii au urcat pe podium pentru a li se inmana cupe, diplome, sepcute si felicitari.

 Participantele au primit din partea Spitalului Pelican vouchere si vor beneficia de reduceri la unele servicii medicale din spitalul nostru.