Meniu

Asistenta medicala de urgenta NON-STOP, prin LINII DE GARDA, la Obstetrica-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie si ATI, pentru gravide, nasteri, nou-nascuti si copii

Programări 0259 444 444

Urgență Pelican 0259 962

15 nov. 2019

Consultații GRATUITE de CHIRURGIE GENERALA

Oferim în continuare, pana în 31.12.2019, consultații GRATUITE, la cabinetele de CHIRURGIE GENERALA, din ambulatoriile noastre aflate in Rogerius si Nufaru.
Campania se adreseaza tuturor persoanelor asigurate, care se prezinta la cabinetele din ambulatoriile SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea, cu bilet de trimitere prin contract cu Casa de Asigurari de Sanatate.

Verificare pentru sanatate
Consultatiile din promotie nu sunt destinate exclusiv oamenilor care se stiu cu diferite afectiuni, ci si persoanelor care doresc o parere medicala avizata pentru rezolvarea unor mici probleme amanate poate de mult timp: varice, papiloame, verugi, lipoame, negi, hernii care nu dor, hipertiroidism, obezitate, calculi biliari (“pietre la fiere”), cancer etc.

Locatiile pentru promotie
Asadar, promotia cu aceste servicii medicale se desfasoara in ambele ambulatorii ale SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea, situate pe str. Corneliu Coposu nr. 2 respectiv pe str. Constantin Nottara, bloc C8-C10. Astfel, consultatiile GRATUITE sunt oferite de catre toti medicii nostri chirurgi care lucreaza in ambulatoriile SPITALULUI CLINIC PELICAN din Oradea.

DE RETINUT:
Aceasta promotie este destinata tuturor persoanelor, indiferent de venituri, singurele conditii fiind ca beneficiarii:
– sa aiba calitatea de asigurat
– sa prezinte bilet de trimitere prin contract cu Casa de Asigurari de Sanatate in momentul cand solicita consultatii GRATUITE in cadrul promotiei derulata la cabinetele de CHIRURGIE GENERALA din cele doua ambulatorii ale SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea.

IMPORTANT!
Pentru a beneficia de servicii medicale la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea, va puteti programa astfel:
• online, pe site-ul SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea (www.spitalpelican.ro), la sectiunea „Programari online” si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite
• email: callcenter@spitalpelican.ro si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite
• telefonic, la Call Center 0259.444444, cu timp de asteptare (cateva minute).

Stiri asemanatoare