Meniu

Asistenta medicala de urgenta NON-STOP, prin LINII DE GARDA, la Obstetrica-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie si ATI, pentru gravide, nasteri, nou-nascuti si copii

Programări 0259 444 444

Urgență Pelican 0259 962

  • Acasă
  • Noutati
  • Consultatii GRATUITE pentru verificarea alunitelor

14 iun. 2019

Consultatii GRATUITE pentru verificarea alunitelor

Pana in data de 15.07.2019, SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea deruleaza campania Zilele Protectiei Solare, pentru verificarea alunitelor. La cabinetele de Dermatologie de la Ambulatoriile de pe str. Corneliu Coposu nr. 2 si Nufaru (de pe str. C-tin Nottara C8 – C10), medicii nostri dermatologi ofera tuturor persoanelor,, (indiferent de varsta), pe baza de programare, urmatoarele SERVICII GRATUITE:

– o consultatie de specialitate completa

– scrrening al tuturor alunitelor de pe corp

– sfaturi si pasi de urmat pentru pentru protectie eficienta la razele solare.

Campania Zilele de Protecție Solara este inițiată in mai multe orase din tara de catre La Roche-Posay, Active Cosmetics Division si, la Oradea,e aplicata de catre medicii dermatologi ai SPITALULUI CLINIC PELICAN (dr. Cacuci Mirela, dr. Endres Laura si dr. Calin Cristina, in cadrul Ambulatoriilor de pe str. Corneliu Coposu nr. 2 si Nufaru – str. C-tin Nottara C8 – C10.


Dr. Cristina Calin, SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea:„Prin participarea la Zilele Protectiei Solare, ne aliniem astfel la Programul National de depistare a cancerului de piele, oferind tuturor celor interesati servicii gratuite de verificare a alunitelor de pe corp. Oamenii beneficiaza de consultatie completa, de screening al pielii pentru depistarea anumitor modificari la nivelul alunitelor de pe corp, dar si de informatii educative privind preventia si protectia la razele solare”.

:
Dupa consult si screening de specialitate, beneficiarii sunt invatati de catre medicii nostri cum sa se protejeze impotriva radiatiilor solare, cand sa apeleze la medic, ce trebuie sa faca atunci cand observa modificari ale alunitelor de pe corp.

Dr. Cristina Calin recomanda persoanelor care au alunite consult anual, iar celor care au in antecedente cazuri de cancer de piele le recomanda consult de doua ori pe an.

Rugam persoanele interesate sa se programeze la Call Center 0259.444444, in vederea programarii la consultatia gratuita, in cadrul acestei campanii.

Stiri asemanatoare