Meniu

Asistenta medicala de urgenta NON-STOP, prin LINII DE GARDA, la Obstetrica-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie si ATI, pentru gravide, nasteri, nou-nascuti si copii

Programări 0259 444 444

Urgență Pelican 0259 962

  • Acasă
  • Noutati
  • Suntem parteneri la Festivalul Copiilor din Cetatea Oradea, 31 mai-02 iunie

31 mai 2019

Suntem parteneri la Festivalul Copiilor din Cetatea Oradea, 31 mai-02 iunie

SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea va fi partener in cadrul Festivalului Copiilor in perioada 31 mai- 02 iunie printr-o zona de sanatate precum si asistenta medicala de urgenta prin Ambulanta Pelican.

Zona pentru sanatate
La Festivalul Copiilor de la Cetate din acest weekend va fi amenajata o zona pentru sanatate, unde va fi pozitionat un stand special al SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea. Aici, angajati si voluntari ai unitatii noastre medicale testeaza GRATUIT tensiunea si glicemia la adulti, asigurand asistenta medicala copiilor. La standul SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea, adultii si copiii deopotriva vor putea primi informatii utile, functie de varsta, despre modalitati de mentinere a sanatatii in parametri optimi, dar si vouchere cu reduceri la o serie de servicii medicale, din diferite specialitati medicale (Cardiologie, Endocrinologie, Medicină interna). Astfel, voucherele contin urmatoarele pachetele promotionale:
1. Cardiologie – Pachetul promotional 1 este destinat depistarii cardiopatiei ischemice;
2. Cardiologie – Pachetul promotional 2 este destinat depistarii hipertensiunii arteriale (HTA);
3. Endocrinologie – Pachetul promotional 1 este destinat evaluarii obezitatii;
4. Endocrinologie – Pachetul promotional 2 este destinat depistarii tiroidei autoimune;
5. Endocrinologie – Pachetul promotional 3 este destinat depistarii gusei multinodulare;
6. Medicina Interna – Pachetul promotional 1 ofera solicitantilor consultatie la Medicina Interna;
7. Medicina Interna – Pachetul promotional 2 ofera pacientilor o consultatie la Medicina Interna;

Sarbatorim copilaria si ne revine responsabiltatea de a avea grija de toti copiii (dar si de parintii si bunicii lor) pe parcursul Festivalului special, ce se deruleaza in acest weekend. Astfel, vineri, 31.05.2019, sambata, 1.06.2019 si duminica, 2.06.2019, un echipaj medical, cu medic și asistent, al Ambulantei Pelican va acorda asistenta medicala de urgenta celor ce vor avea nevoie, in intervalul orar 14:00 – 20:00. Echipajul va fi pozitionat in loc vizibil pentru a putea fi zarit si pentru a avea acces rapid pentru toti cei care vor veni la Cetatea Oradea si vor avea nevoie de prim ajutor medical specializat.

Alte informatii despre aceste eveniment special puteti gasi pe paginile de facebook ale organizatorilor (Facebook: https://www.facebook.com/festivalulcopiilororadea/, https://www.facebook.com/events/677945195976514/) si pe
Website: www.festivalulcopiilororadea.ro

Informatii si programari la call center 0259 444 444.

Stiri asemanatoare