Meniu

Asistenta medicala de urgenta NON-STOP, prin LINII DE GARDA, la Obstetrica-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie si ATI, pentru gravide, nasteri, nou-nascuti si copii

Programări 0259 444 444

Urgență Pelican 0259 962

  • Acasă
  • Noutati
  • Vouchere cu GRAUITATE pentru sanatate, la Skirtbike 2019

2 sept. 2019

Vouchere cu GRAUITATE pentru sanatate, la Skirtbike 2019

In calitate de partener la editia 2019 a evenimentului Skirtbike Oradea, sustinut in 1.09.2019, 150 de doamne si domnisoare au primit din partea SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea vouchere cu GRATUITATE la screening pentru depistarea cancerului de col uterin, ca sa isi poata mentine sanatatea cat mai mult timp.

In prima zi a lunii septembrie 2019, reprezentantii SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea au sustinut sanatatea prin miscare, oferind posibilitatea participantelor de a-si verifica GRATUIT sanatatea. Astfel, 150 de doamne si domnisoare, au primit vouchere cu GRATUITATE pentru testul Babes Papanicolau, care poate evidentia potentiale leziuni precanceroase. Efectuat periodic, acest test da asadar sansa reliefarii leziunilor precanceroase, care pot fi tratate pana la vindecare si care reduce considerabil riscul aparitiei cancerului de col uterin.

Evenimentul, devenit o miscare nationala (Oradea fiind cel de-al 13 oraş din tara care I s-a alaturat), a fost unul special, participantele fiind imbracate in alb, semn al puritatii, feminitatii si nonviolentei domestice si avand fiecare cate un balon roz – semn al luptei impotriva cancerului.
Startul la cea de-a sasea editie SkirtBike Oradea s-a dat la ora 17:00, doamnele si domnisoarele prezente parcurgand pe doua roti traseul: Lotus Retail Park – sens giratoriu Bdul. Decebal cu Calea Aradului – Bdul Decebal – str. Tudor Vladimirescu – str. Principatelor Unite – Podul Centernarului – str. Szigligeti Ede – str. Ep. Roman Ciorogariu – Parcul Traian – str. Andrei Saguna – Parcul Libertatii – Podul Intelectualilor – Piata 1 Decembrie – Cetatea Oradea.

Comunitatea SkirtBike promoveaza mersul pe bicicleta ca stil de viata sanatos, aratand ca bicicleta poate reprezenta un mijloc de transport alternativ fiind o expresie a elegantei, libertatii de miscare si unui stil de viata sanatos, iar SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea sprijină atat comunitatea din care face parte cat si initiativele si evenimentele acesteia, care promoveaza sanatatea prin miscare.

IMPORTANT !
Pentru a beneficia de servicii medicale la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea, va puteti programa astfel:

  • online, pe site-ul SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea (www.spitalpelican.ro), la sectiunea „Programari online” si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati se serviciile medicale dorite
  • email callcenter@spitalpelican.ro si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati se serviciile medicale dorite
  • telefonic, la Call Center 0259.444444, cu timp de asteptare (cateva minute).

Stiri asemanatoare