Meniu

Asistenta medicala de urgenta NON-STOP, prin LINII DE GARDA, la Obstetrica-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie si ATI, pentru gravide, nasteri, nou-nascuti si copii

Programări 0259 444 444

Urgență Pelican 0259 962

  • Acasă
  • Noutati
  • 10 pachete medicale promotionale, pana in 30.06.2019

25 iun. 2019

10 pachete medicale promotionale, pana in 30.06.2019

Pana in data de 30 iunie 2019, SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea deruleaza o campanie in cadrul careia va oferim 10 pachete promotionale cu REDUCERI de pana la 70 % la servicii medicale, dar si GRATUITATI din patru specialitati diferite: cardiologie, endocrinologie, medicina interna, obstetrica-ginecologie.

Pachetele promotionale pe care vi le oferim astfel pana in 30,06.2019 sunt, defalcate pe specialitati, urmatoarele :
1. Cardiologie – Pachetul promotional 1 este destinat depistarii cardiopatiei ischemice si contine o consultatie la Cardiologie, examen EKG si analize de laborator specifice. (pentru care pacientul achita 170 lei).
2. Cardiologie – Pachetul promotional 2 este destinat depistarii hipertensiunii arteriale (HTA) si ofera solicitantilor consultatie la Cardiologie, examen EKG, ecocardiografie si analize de laborator specifice. (pentru care pacientul are de achitat 210 lei).

3. Endocrinologie – Pachetul promotional 1 este destinat evaluarii obezitatii, astfel ca solicitantii beneficiaza de consultatie la Endocrinologie, investigatii de ecografie tiroidiana si abdominala si analize de laborator specifice. (pentru care pacientul are de achitat 350 lei).
4. Endocrinologie – Pachetul promotional 2 este destinat depistarii tiroidei autoimune, astfel incat pacientii beneficiaza de consultatie la Endocrinologie, ecografie tiroidiana si analize de laborator specifice. (pacientul are de achitat 300 lei).
5. Endocrinologie – Pachetul promotional 3 este destinat depistarii gusei multinodulare, pacientii beneficiind de consultatie la Endocrinologie, ecografie tiroidiana si analize de laborator specifice. (pacientul are de achitat 300 lei).

6. Medicină Interna – Pachetul promotional 1 ofera solicitantilor consultatie la Medicina Interna, examen EKG si analize de laborator specifice (pentru care pacientul are de achitat 190 lei).
7. Medicină Interna – Pachetul promotional 2 ofera pacientilor o consultatie la Medicina Interna, o investigatie de ecografie generala, examen EKG si analize de laborator specifice (pentru care pacientul are de achitat 250 lei).
8. Depistarea unor afecțiuni ginecologice
În cadrul acestei promoții, oferim consultații și investigații de specialitate gratuite pentru:
– depistarea precoce a leziunilor displazice ale colului uterin
– depistarea precoce a leziunilor precanceroase ale sânului
– depistarea infecțiilor ginecologice.
9. Screening GRATUIT pentru depistarea precoce a leziunilor displazice ale colului uterin
SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea continua sa desfasoare Programul National al Ministerului Sanatatii privind screeningul pentru cancerul de col uterin. Pot beneficia de aceasta promotie doamnele și domnisoarele care:
– au varsta cuprinsa intre 25 ani împliniti si 65 ani neimpliniti
– nu au beneficiat gratuit de testarea Babes Papanicolau in ultimii 5 ani.

10. Screening pentru depistarea prococe a leziunilor precanceroase ale sanului
In cadrul acestei promotii, SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea ofera consultatii de specialitate, dar si investigatii de specialitate (mamografie, ecografie etc), GRATUITE, in functie de recomandarea facuta de medici fiecarei persoane in parte.

Rugam persoanele care doresc sa beneficieze de servicii medicale cu reduceri in cadrul acestor pachete promotionale la specialitatile sus-amintite sa se prezinte cu bilet de trimitere de la medicul de familie catre specialitatea la care solicita serviciile medicale si sa se programeze la Call Center 0259/444444.

INFORMATII transmise de DIRECTIA DE SANATATE PUBLICA BIHOR:
– rata mortalitatii in Romania prin cancer de col uterin e de circa 4 ori mai ridicata decat rata Uniunii Europene
– 7 din 10 romance nu au auzit de infectia cu virusul HPV
– doar 23 % dintre romance si-au facut in ultimii 3 ani testul Babes Papanicolau.
CANCERUL DE COL ESTE PROVOCAT DE INFECTIA PERSISTENTA CU HPV:
Cancerul de col uterin (CCU) este provocat de anumite tulpini ale virusului HPV, tulpini de risc inalt. 15 tulpini ale virusului HPV au fost clasificate ca tulpini de risc inalt. Dintre acestea, tipurile 16 și 18 sunt responsabile de aproximativ 70% din cancerele de col uterin. Infectia cu HPV se vindeca de la sine in aproximativ 90% din cazuri. Infectia persistenta cu HPV este cea care provoaca leziunile canceroase.
CUM SE TRANSMITE INFECTIA CU HPV:
Infectia cu HPV este cea mai frecventa infectie a tractului genital. Aproape fiecare persoana activa sexual se infecteaza cel putin o data pe parcursul vietii. Transmiterea infectiei se face si prin contactul tegumentelor din zona genitala. Prezervativul nu ofera protecție 100%.
FACTORII DE RISC AI CANCERULUI DE COL UTERIN:
Fumatul, debutul precoce al vietii sexuale, partenerii multipli, istoricul familial de CCU, imunosupresia, infectiile cu transmitere sexuala asociate sunt factori care favorizeaza infectia cu HPV.
CANCERUL DE COL POATE FI PREVENIT:
Vaccinarea fetitelor si adolescentelor,inainte de debutul vietii sexuale, este sigura si ofera protectie pentru 90% din cancerele de col uterin. Testarea periodica a femeilor adulte permite depistarea leziunilor precanceroase si scade riscul de cancer de col uterin.
CANCERUL DE COL UTERIN POATE FI VINDECAT
Tratamentul prompt al leziunilor precanceroase si al cancerelor depistate prin testare periodica permit vindecarea de cancer de col uterin si recuperarea completa. Cand se descopera in timp util, rata de supravietuire este de 90%. Vaccinarea anti-HPV este recomandata in special fetelor cu varsta intre 9 – 15 ani si se realizeaza la solicitarea parinților sau a reprezentantilor legali, care pot formula o cerere la medicul de familie. Efectuat cu regularitate, screeningul de cancer de col uterin reprezinta astfel cea mai buna metoda de preventie.

Stiri asemanatoare