Meniu

Asistenta medicala de urgenta NON-STOP, prin LINII DE GARDA, la Obstetrica-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie si ATI, pentru gravide, nasteri, nou-nascuti si copii

Programări 0259 444 444

Urgență Pelican 0259 962

Prezentare Serviciu Urgenta

Creată pentru a fi cu adevarat competitivă şi oferind servicii medicale complete de cea mai bună calitate, Ambulanţa Pelican este primul serviciu privat de Ambulanţă din judeţul Bihor.

De când fiinţează pe piaţa serviciilor medicale, Ambulanţa Pelican a avut un real succes si un palmares deosebit, atât prin Serviciul de Intervenţie de Urgenţă şi prin Consult la Domiciliu prin rezolvarea rapidă a urgenţelor medicale majore, consultaţii la domiciliul pacientului in regim de urgenţă, tratamente medicale şi intervenţii de mică chirurgie (sutura plăgilor uşoare, toaleta plăgilor, a suturilor, escarelor, pansamente, etc.), servicii oferite in premieră de către un serviciu privat; cât si Serviciul de Transport prin raspunsul prompt la externarea pacientilor la domiciliu, transportul acestora la Spitalul Pelican sau la alte clinici sau spitale pentru a fi internaţi sau investigaţi, cât şi transportul asistat al pacienţilor critici in condiţii optime.

Serviciul de Ambulanţă si Transport Asistat Pelican se află in relaţie contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate Bihor privind externarea pacienţilor la domiciliu.

La fel, Serviciul de Intervenţie Medicală şi Consult la Domiciliu este în relaţie contractuală cu Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bihor, cu care a colaborat înca de la deschidere pentru consultul pacienţilor la domiciliu in regim de urgenţă.

Există o colaborare cu Dispeceratul Unic Pentru Situaţii de Urgenţă respectiv număr Unic 112 unde prin intermediul Ambulantei de Stat se va cere Ambulanţa Pelican.

Serviciul de Ambulanţă şi Transport Asistat Pelican are in dotare un parc auto compus din 9 autosanitare complet echipate cu aparatură de ultimă generaţie, reuşind astfel să vină în întâmpinarea oricaror tipuri de solicitari medicale .

Personalul care deserveste cele 9 autosanitare, este unul de exceptie, de o inalta conduita morala si profesionala. Prin participarea continua a medicilor, asistentilor si ambulantierilor la cursuri de perfectionare, incercam sa tinem pasul cu toate noutatile si tehnicile medicale folosite in domeniul medicinii de urgenta, pentru a le putea folosi la nevoie.

Parcul este divizat în Serviciul de Intervenţie de Urgenţă şi Consult la Domiciliu compus din 2 autosanitare VW Transporter tip B2/C1, si 1 VW Polo tip ACD; şi Serviciul de Transport compus din 3 autosanitare VW transporter tip A1/A2  si 3 VW Polo.

Datorită dotarii autosanitarelor cu tracţiune integrală permanentă, acestea pot ajunge în timp util in orice zonă şi în orice condiţii atmosferice, fiind deci foarte competitive în creşterea calităţii serviciilor.

Serviciul de Ambulanţă si Transport Asistat al Spitalului Pelican are in ofertă urmatoarele servicii:

  • interventii medicale de urgenţă-solicitari în regim de urgenţă făcute de catre persoane fizice cât si juridice  la domiciliu, sediu de firma, loc public, etc.
  • consult medical de urgenţă pentru toate tipurile de pacienţi şi în orice locaţie, cu autosanitara tip ACD.
  • transport medical asistat intern şi international cu echipaj medical de urgenţă şi autosanitară dotată corespunzator oricarui tip de solicitare cu aparatură specială de terapie intensivă mobilă.
  • asistenţă medicală cu autosanitară de intervenţie şi transport in cadrul manifestarilor sportive sau orice tip de manifestari publice sau private.
  • escorta medicală pe plan intern şi internaţional cu echipaj medical de urgenţă şi autosanitară dotată cu aparatură specială de terapie intensivă mobilă.
  • transport neasistat pentru pacienţii stabili ce nu necesită asistentă medicală .
  • îngrijiri medicale la domiciliul pacientului: pansamente, sonde urinare, sonde nazogastrice, pungi colectoare, alimentaţie parenterala, mobilizare post interventonală (dupa intervenţii chirurgicale) sau recuperare neurologică, clisme, toaleta pacientului,  etc.
  • tratamente medicale la domiciliul pacientului: administrare de medicamente injectabile intravenos sau intramuscular, administrare de tratamente perfuzabile, inervenţii de mică chirurgie, toaleta plăgilor şi a suturilor, decaparea si toaleta escarelor, investigaţii primare (tensiune, EKG, glicemie, etc).
  • prelevări probe de laborator la domiciliul pacientului cu personal special instruit şi cu truse speciale de prelevare şi transport a probelor în deplina siguranţă şi în timp util spre laborator.
  • orice alte activităţi conexe ce au legatură cu asistenţa medicală de urgenţă, cu transportul medical sau solicitarea pacienţilor la domiciliu sau în orice locaţie.