Meniu

Asistenta medicala de urgenta NON-STOP, prin LINII DE GARDA, la Obstetrica-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie si ATI, pentru gravide, nasteri, nou-nascuti si copii

Programări 0259 444 444

Urgență Pelican 0259 962

Termeni si conditii

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESARA CITIREA SI ACCEPTAREA IN TOTALITATE A ACESTOR TERMENI SI CONDITII. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE ACCEPTAREA INTEGRALA A ACESTOR TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI www.spitalpelican.ro

  • Continutul website-lui www.spitalpelican.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate Spitalului Pelican. Toate materialele (incluzand, fara limitari, toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al Spitalului Pelican. Este interzisa modificarea continutului acestor pagini, precum si copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea, realizarea de creatii derivate din orice informatie sau serviciu obtinut de pe sau prin intermediul site-ului.
  • Date cu caracter personal: Spitalul Pelican prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. prin CI, bilete de trimitere, pasaport, in scopul prestarii serviciilor de sanatate. Datele vor fi dezvaluite CAS Bihor, CASAOPSNAJ, CAS MTCT, altor firme de asigurari cu care compania noastra are contract. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activiatea noastra.In cazul in care nu doriti acest lucru, conform legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitare acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa datata si semnata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (Bucuresti, str. Olari nr. 32, sector 2, cod postal 024057, telefon 021 252 55 99, fax 021 252 57 57). Câmpurile: nume, prenume, nr. de telefon şi adresă de email sunt necesare pentru a va putea contacta ulterior, prin email sau telefonic. Alte date personale pot fi solicitate pentru a realiza profilul demografic al utilizatorilor noştri.
    Fiecare înregistrare contorizată de sistem are rol statistic şi nu va fi facută niciodată publică într-un mod în care să permită unor terţi să vă identifice. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate.
  • Confidenţialitatea datelor personale: Furnizorul garantează că datele cu caracter personal nu vor fi închiriate, înstrăinate sau vândute unor terţi fără acordul dumneavoastră în prealabil.Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in conformitate cu dispoziţiile Legii 677/2001, Spitalul Pelican (SC pelican Impex SRL) fiind inregistrat ca operator de date cu caracter personal sub nr.9747.
    Securitatea datelor personale:Furnizorul foloseşte pentru stocarea datelor cu caracter personal serverele propri sau ale partenerilor noştri. Pentru a preveni pierderea acidentală a datelor, arhive zilnice (backup-uri) sunt create şi păstrate securizat pentru minim 6 luni în urma. Toate echipamentele tehnice folosite de furnizor pentru furnizarea serviciului sunt securizate şi actualizate pentru a preîntâmpina intruziunile neautorizate.