Meniu

Asistenta medicala de urgenta NON-STOP, prin LINII DE GARDA, la Obstetrica-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie si ATI, pentru gravide, nasteri, nou-nascuti si copii

Programări 0259 444 444

Urgență Pelican 0259 962

Toate cazurile sunt tratate individual in functie de particularitatile acestuia (patologie si complexitatea cazului). Tarifele descrise mai jos sunt minimale si se calculeaza in lei la cursul de schimb din ziua facturarii serviciului. Pentru mai multe detalii va rugam sa va adresati medicului curant.

(*) Nu este inclus prețul materialului (ex.: plasa chirurgicala; balon; inel; stappler). Pacienții internați in Spitalul Clinic Pelican plătesc integral valoarea serviciilor de anatomie patologica înainte de externare, conform indicațiilor medicului curant.
(**) Pentru a dovedi calitatea de asigurat va rugam sa prezentați biletul de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist. Pentru programare va rugam apelați Call Center-ul Pelican la 0259 444 444.
N/A. Aceste servicii sunt indisponibile pentru anumite categorii de pacienți (asigurați sau neasigurați); conform detalierii de mai sus.

Tarifele se vor incasa in LEI la cursul BNR+1,5% din ziua facturarii serviciului medical.

Tarifele pentru serviciile de spitalizare sunt estimate pentru o complexitate medie a unui caz de spitalizare. Acestea se pot modifica in functie de gravitatea fiecarui caz; iar valoarea finală va fi stabilită de medicul curant, incepand cu valoarea afisata mai sus…

Servicii & Tarife

afişează - Alte servicii

afişează Cardiologie interventionala

afişează Chirurgie Cardiovasculara

afişează Chirurgie generala

afişează Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala

afişează Chirurgie pediatrica

afişează Chirurgie plastica si reparatorie

afişează Chirurgie toracica

afişează Chirurgie vasculara

afişează Diabet; Nutritie si Boli Metabolice

afişează Gastroenterologie

afişează Neonatologie

afişează Neurochirurgie

afişează Obstetrica-Ginecologie

afişează Obstetrica-Pachete nasteri

afişează Oftalmologie

afişează Oncologie

afişează ORL

afişează Ortopedie

afişează Pediatrie

afişează Pneumologie

afişează Urologie