Meniu

Asistenta medicala de urgenta NON-STOP, prin LINII DE GARDA, la Obstetrica-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie si ATI, pentru gravide, nasteri, nou-nascuti si copii

Programări 0259 444 444

Urgență Pelican 0259 962

Cardiologie

Despre specialitate

Departamentul de Cardiologie al Spitalului Pelican dispune de un cabinet pentru consultatii situat in ambulatorul spitalului, de un laborator pentru explorari functionale si de paturi pentru spitalizari continue pe sectia etajului I al spitalului.

Laboratorul de explorari este dotat cu:

  • un ecocardiograf Acuson CV 70,
  • banda rulanta pentru proba de efort,
  • doua aparate Holter-EKG si
  • Holter TA

Astfel exista posibilitatea efectuarii unor ecocardiografii performante, a ecografiilor Doppler arteriale, venoase si carotidiene. De asemenea aparatele Holter permit urmarirea traseului EKG pe 24 de ore precum si a valorilor tensiunii arteriale pe parcursul aceleasi perioade.

Medicii compartimentului de cardiologie raspund de asemenea de evaluarea cardiologica preoperatorie o tuturor bolnavilor care prezinta o patologie cardio – vasculara si sunt propusi pentru o interventie chirurgicala, acestia reprezentand aproximativ 70% din totalul bolnavilor internati, de asemenea asigura toate consulturile interclinice cardiologice solicitate de celelalte sectii.

In concluzie, tot ce tine de evaluarea cardiologica si vasculara neinvaziva a unui bolnav se poate efectua in cadrul compartimentului de cardiologie. Bolnavii cu afectiuni grave sunt spitalizati, monitorizati, beneficiaza de ingrijiri la pat si de supraveghere de specialitate.MediciTarife

Tip serviciu

Preț

Cardiologie

Electrocardiograma (EKG)

50 lei

Administrare substante terapeutice

50 lei

Pulsoximetrie

50 lei

Consultatie control

170 lei

Consultatie initiala

190 lei

Ecocardiografie

180 lei

Doppler vascular

180 lei

Testare la efort

190 lei

Holter EKG

190 lei