Meniu

Asistenta medicala de urgenta NON-STOP, prin LINII DE GARDA, la Obstetrica-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie si ATI, pentru gravide, nasteri, nou-nascuti si copii

Programări 0259 444 444

Urgență Pelican 0259 962

Despre Centrul pentru interventii cardiovasculare Pelican

Centrul pentru interventii cardiovasculare Pelican este singurul spital din zona de nord-vest a Romaniei care ofera solutii medicale integrate si complete pentru pacientii cu boli cardiovasculare, reunind servicii de Cardiologie, Cardiologie interventionala, Electrofiziologie cardiaca, Imagistica avansata (angioCT si RMN cardiac), Chirurgie cardiovasculara, Anestezie si Terapie Intensiva cardiaca.

Misiunea noastra este in primul rand sa prelungim viata pacientilor cu boli cardiovasculare, dar si sa le oferim o viata cat mai buna, cat mai aproape de normalitate, incat sa se poata integra cat mai bine in familie, in societate, in activitatea profesionala.

Pacientul este in centrul atentiei unei echipe multidisciplinare care lucreaza impreuna pentru a oferi cele mai bune solutii posibile. Echipa medicala este formata din specialisti cu vasta experienta, formati in centre prestigioase de peste hotare si din tara. Avand la dispozitie echipamente medicale moderne si personal medical supraspecializat, abordam cele mai complexe cazuri de medicina cardiovasculara. Suntem preocupati sa gasim solutii pentru cazurile dificile care nu si-au gasit rezolvarea in alte centre medicale.

Pacientii nostri beneficiaza de programe personalizate pentru toate bolile cardiace si vasculare ale adultului, in functie de necesitati, de la consultatii in ambulatoriu, controlul factorilor de risc si preventie, pana la cele mai complexe interventii chirurgicale pe cord deschis. Prin consiliere si educatie urmarim sa prevenim aparitia bolilor cardiovasculare si a complicatiilor acestora.