Meniu

Asistenta medicala de urgenta NON-STOP, prin LINII DE GARDA, la Obstetrica-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie si ATI, pentru gravide, nasteri, nou-nascuti si copii

Programări 0259 444 444

Urgență Pelican 0259 962

Centrul integrat de Bariatrie Pelican Oradea

Centrul de Bariatrie Pelican Oradea este singurul centru medical integrat din Nord-Vestul tarii, care ofera solutii medicale complete pentru persoanele cu obezitate excesiva, inclusiv pentru pacientii cu diabet care au tratament cu insulina si sunt obezi.

Dorim astfel sa oferim pacientilor nostri supraponderali o viata de calitate, cat mai buna, cat mai aproape de normalitate, reinsertie sociala rapida si sa contribuim astfel la prelungirea vietii acestor persoane cu obezitate excesiva.

Pacientii cu diabet, afectiuni endocrine sau stil de viața dezordonat si care sunt supraponderali, beneficiaza de servicii medicale integrate si tratament personalizat si scapa de surplusul de greutate fara a vicia sau priva prea mult organismul.

Interdisciplinaritatea sectiilor de Chirurgie bariatrica, Chirurgie generala, Diabetologie, Boli Metabolice și Nutritie si Endocrinologie (la care se pot interconecta si servicii de Psihologie, Fiziokinetoterapie, Recuperare Medicala, chiar Ortopedie) ofera garantia calitatii serviciilor medicale integrate la care au acces pacientii nostri intr-un singur loc, fara deplasari în afara Spitalului Pelican.
Pacientul este in centrul atentiei unei echipe multidisciplinare care lucreaza impreuna pentru a oferi cele mai bune solutii posibile, în mod personalizat. Echipa medicala este formata din specialisti cu vasta experienta, formati in centre prestigioase de peste hotare si din tara. Avand la dispozitie echipamente medicale moderne si personal medical supraspecializat, abordam cele mai complexe cazuri de obezitate si suntem preocupati sa gasim solutii inclusiv pentru cazurile care nu si-au gasit rezolvarea in alte centre medicale.

Pacientii nostri beneficiaza de programe personalizate, in functie de necesitati, de la consultatii in ambulatoriu, controlul factorilor de risc si preventie, pana la cele mai complexe scheme de tratament, dar si interventii chirurgicale de înaltă performanța din domeniul Chirurgiei bariatrice.

Suntem o echipa de medici care dorim, cu profesionalism si eficiența, sa asiguram pacientilor imbunatatirea calitatii vietii si cresterea sperantei de viata a pacientilor cu obezitate.