Meniu

Asistenta medicala de urgenta NON-STOP, prin LINII DE GARDA, la Obstetrica-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie si ATI, pentru gravide, nasteri, nou-nascuti si copii

Programări 0259 444 444

Urgență Pelican 0259 962

Informații utile

Pentru a beneficia de serviciile medicale acordate la Centrul pentru interventii cardiovasculare, pacientii au la dispozitie urmatoarele cai de acces:

– consultatie initiala la cabinetul de Cardiologie din Ambulatoriul Spitalului Pelican, in urma careia medicul cardiolog recomanda investigatii in vederea oferirii serviciilor medicale de Cardiologie interventionala

– recomandare din partea unui medic cardiolog din afara Spitalului Pelican pentru servicii medicale de Cardiologie interventionala.Indiferent de calea de acces, pacientul beneficiaza in cadrul Centrului pentru interventii cardiovasculare, de investigatii speciale, care evidentiaza diagnosticul pe baza caruia se stabileste conduita terapeutica adecvata (tipul de interventie cardiovasculara).

Pacientul si apartinatorii acestuia sunt informati constant de catre medicul curant despre serviciile medicale acordate, despre investigatii/analize, diagnostic, tratament si evolutia starii de sanatate a pacientului.

Pacientul beneficiaza de consiliere si indrumare in vederea intelegerii conduitei terapeutice, pentru a parcurge pasii in procesul medical de consult – investigatii – tratament si a colaborarii cu medicii.

Pacientii sunt spitalizati in saloane cu unul sau doua paturi (cu baie proprie) iar ambianta saloanelor este placuta, oferind siguranta maxima pacientului. Saloanele sunt prevazute cu televizor, internet, produse de igiena personala de unica folosinta. Paturile, cu comanda electrica, dotate cu saltele antidecubit si instalatii de termoreglare, permit pozitionarea variabila si confort maxim pentru pacient. Fiecare pat este utilat cu monitoare hemodinamice complexe, dispuse pe rampe tehnologice suspendate in tavan, ventilatoare care permit multiple moduri de ventilatie mecanica pentru pacientii cu patologie pulmonara. Meniul este personalizat de dieteticienii nostri, adaptat patologiei fiecarui bolnav.

Exista o garda permanenta dedicata, cu medic si asistenti specializati in patologia cardiovasculara.

In perioada postoperatorie, pacientii beneficiaza si de servicii de Kinetoterapie.