Centrul de Vaccinare Pelican Oradea: vaccinare cu ser BioNTech Pfizer fara programare!

Centrul de Vaccinare Pelican Oradea: vaccinare cu ser BioNTech Pfizer fara programare!

Sprijinim neintrerupt comunitatea in actualul context pandemic si oferim in continuare posibilitatea persoanelor sa se vaccineze fara programare, la Centrul de Vaccinare Pelican Oradea.

Astfel, in limita dozelor disponibile, putem asigura adminstrari de doze de vaccin anti-Covid-19 persoanelor care doresc sa se vaccineze. In acest sens, acestea se pot prezenta direct la sediul Centrului nostru de vaccinare, situate pe str. Corneliu Coposu nr. 2, in incinta sediului Ambulantei Bihor, locatia fiind vizibila datorita insemnelor Centrului de Vaccinare Pelican Oradea.

Unicitatea Centrului de Vaccinare al Spitalului Pelican Oradea este data de mai multi factori. Astfel, pe langa echipele medicale desemnate sa desfasoare procesul de vaccinare, siguranta persoanelor care se vaccineaza aici este dublata de prezenta echipajelor medicale de Ambulanta si, in plus, de asistenta si supravegherea medicului nostru specializat in Epidemiologie, dr. BUDEA ADINA.

IMPORTANT !

Persoanele interesate sunt rugate sa aiba asupra lor cartea de identitate.

De asemenea, precizam ca la Centrul de Vaccinare Pelican Oradea se administreaza in prezent doar doze cu ser BioNTech Pfizer.