Pacient (83 de ani) la CHIRURGIE GENERALA: “Un spital impecabil, asa cum e Spitalul Pelican, nu am vazut in viata mea”

Pacient (83 de ani) la CHIRURGIE GENERALA: “Un spital impecabil, asa cum e Spitalul Pelican, nu am vazut in viata mea”

Un pacient in etate, din Petrosani, a beneficiat recent de o interventie chirurgicala  realizata cu succes de o echipa medicala de la CLINICA DE CHIRURGIE GENERALA, pentru rezolvarea unei afectiuni foarte delicate.

In urma cu ceva timp, pacientului i s-a efectuat, in alta unitate sanitara, o nefrectomie partiala dreapta. Recent insa a suferit o eventratie giganta postoperatorie, cu fisura mare a peretelui abdominal ce risca sa blocheze vascularizarea organelor. Pacientul a luat legatura cu domnul doctor DEJEU GEORGE, a fost consultat si ulterior a beneficiat de interventie chirurgicala. https://youtu.be/03Y_qC-TA4A

PACIENT: „Eu am 83 de ani si am fost, de-a lungul timpului, prin mai multe unitati sanitare, dar un spital impecabil asa cum e Spitalul Pelican nu am vazut in viata mea, va rog sa ma credeti! Iar domnul doctor DEJEU GEORGE, Dumnezeu sa ii dea sanatate si dumnealui si toti de aici vorbesc atat de frumos cu tine, pacientul, de parca ai fi fratele lor, copilul lor. Si asistentele sunt nemaipomenite. Sunt din Petrosani si am aflat de la cunostinte de acest spital.

De aproape un an si jumatate am tot incercat la diverse spitale in tara, dar nu m-a primit nimeni, din cauza Covidului. Aici m-au primit atat de bine si m-au scapat de boala”. Interventia a fost efectuata de catre dr. DEJEU GEORGE, medic specialist CHIRURGIE GENERALA, sub indrumarea prof. univ. dr. MAGHIAR ADRIAN, medic primar si medic-sef CLINICA de CHIRURGIE GENERALA,  suportul vital fiind asigurat de catre dr. GILAU RODICA, medic primar ANESTEZIE TERAPIE INTENSIVA.

 

Dr. DEJEU GEORGE, medic specialist CHIRURGIE GENERALA: “Pacientul m-a contactat telefonic dupa ce auzise de Spitalul Pelican de la o cunostinta. Dupa o discutie in prealabil, acesta s-a prezentat pentru investigatii si tratament. In urma investigatiilor am descoperit o eventratie (ruptura a peretelui muscular) de dimensiuni foarte mari, la nivelul lombei drepte, aparuta in urma interventiilor anterioare suferite de pacient. Am efectuat operatia impreuna cu prof. univ. dr. MAGHIAR ADRIAN si echipa ATI condusa de dr. GILAU RODICA și am reusit printr-o procedura complexa sa refacem anatomia peretelui lombar, pe care l-am Intarit cu o plasa de polipropilena de mari dimensiuni. Evolutia postoperatorie a fost favorabila, pacientul a fost externat si e in curs de vindecare, urmand ca in urmatoarele 6 saptamani acesta sa isi reia activitatea treptat ajungand sa fie fara nicio restrictie la finalul perioadei”.

PACIENT: “E un spital frumos si foarte curat. Sa stiti ca am pus degetul pe jos si n-am vazut fir de praf. O singura data am vizitat un azil de batrani, ridicat de doi preoti si acolo era frumos. Dar spital ca Pelican nu am vazut niciunde! Voi recomanda acest spital pentru ca tot personalul de aici medical si nemedical e foarte atent si nu te lasa pana nu te fac bine. Daca s-ar putea ca toata lumea asta din tara asta sa vina la Spitalul Pelican si Spitalul Pelican i-ar putea primi pe toti, ar fi cel mai bine din lume. Aici vad ca nu traieste nici Covidul, doctorii sunt excelenti, sunt ca fratii, oamenii se insanatosesc, totul merge cursiv. Vii beteag si iesi sanatos. Ma simt bine si multumesc tuturor!”.

Informatii si programari: Pentru a beneficia de servicii medicale la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea, va puteti programa astfel:

online, pe site-ul SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea (www.spitalpelican.ro), la sectiunea „Programari online” si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite

email: callcenter@spitalpelican.ro si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite

telefonic, la Call Center 0259.444444, cu timp de asteptare (cateva minute)

Ambulanta Pelican poate fi solicitata la numarul de telefon direct: 0259.962.