Nicu Alifantis a vizitat Spitalul Pelican

Nicu Alifantis a vizitat Spitalul Pelican

Unitatea noastra a fost vizitata recent de catre indragitul cantaret Nicu Alifantis. Artistul a vizitat cladirea noua a spitalului nostru si chiar a beneficiat de consult medical specializat din partea domnului doctor MUT-VITCU BOGDAN, medic primar Cardiologie interventionala.

La plecare, popularul cant-autor Nicu Alifantis si-a exprimat aprecierea fata de tot ceea ce ofera spitalul nostru si fata de personalul nostru medical.

NICU ALIFANTIS: „Oradea este orasul meu de suflet unde am fost pentru prima data in 1971. Acum, ca orice om, la o anumita varsta, imi fac cate un control. Am un doctor pe care il iubesc foarte tare si tin tare mult la el (am mai multi, dar pe o lista cu prioritati, ei sunt oamenii pe care ii iubesc cel mai tare). Acest medic se ocupa de inima din care va cant din cand in cand. Si acesta este domnul doctor BOGDAN MUT, iar eu cam vin dupa el pe unde e. Acum s-a nimerit sa vin la Oradea. Important este ca Spitalul Pelican a fost o surpriza foarte placuta pentru mine si ma bucur tare mult ca oradenii beneficiaza de un astfel de spital. Felicitari si sa va dea Dumnezeu multa sanatate, ca meritati cu totii din plin!”.

Dr. MUT-VITCU BOGDAN s-a alaturat echipei Spitalului Pelican in 2020, venind de la Institutul de Boli Cardiovasculare Timisoara. Impreuna cu alti medici de mare tinuta profesionala in domeniul Chirurgiei cardiovasculare si a Cardiologiei Interventionale, dr. MUT-VITCU BOGDAN isi desfasoara activitatea in cadrul Centrului pentru interventii cardiovasculare Pelican Oradea. Domnul doctor MUT-VITCU BOGDAN are o experienta de peste 20 de ani si se numara printre medicii romani care au pus bazele Cardiologiei interventionale in tara noastra, avand experienta dobandita si in clinici mari din strainatate. Specializat in Cardiologie interventionala si Angiografie, dr. MUT-VITCU BOGDAN are incredere ca preventia, progresele terapeutice, existenta centrelor de specialitate si a specialistilor, dar si educatia, chiar si nivelul economic al unei tari, sunt factori definitorii in reducerea mortalitatii din cauza afectiunilor cardiovasculare.

Informatii si programari: Pentru a beneficia de servicii medicale la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea, va puteti programa astfel:

online, pe site-ul SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea (www.spitalpelican.ro), la sectiunea „Programari online” si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite

email: callcenter@spitalpelican.ro si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite

telefonic, la Call Center 0259.444444, cu timp de asteptare (cateva minute)

Ambulanta Pelican poate fi solicitata la numarul de telefon direct: 0259.962.