Meniu

Asistenta medicala de urgenta NON-STOP, prin LINII DE GARDA, la Obstetrica-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie si ATI, pentru gravide, nasteri, nou-nascuti si copii

Programări 0259 444 444

Urgență Pelican 0259 962

  • Acasă
  • Noutăți
  • Masuri de siguranta suplimentare pentru pacientii nostri, din 27.04.2020

24 apr. 2020

Masuri de siguranta suplimentare pentru pacientii nostri, din 27.04.2020

Avand in vedere contextul epidemiologic actual de pandemie al infectiei cu Coronavirus, oferim un plus de siguranta prin testarea rapida a pacientilor care ne solicita ajutorul medical in spital, dar si prin circuite diferite de acces in unitatea noastra, in functie de afectiuni.

Astfel, incepand cu data de 27.04.2020, pentru a preveni raspandirea SARS-CoV-2, pe langa triajul epidemiologic obligatoriu efectuat la intrarea in unitatea noastra, toti pacienții care se adreseaza Spitalului Pelican Oradea si care urmeaza sa fie internati vor beneficia de testarea rapida Covid 19.

Triajul pacientilor internati, inclusiv testarea rapida, vor fi efectuate pe trei circuite diferite:
1 – un circuit destinat strict pacientelor si gravidelor care se adreseaza Maternitatii Pelican
2 – un circuit destinat doar pacientilor si insotitorilor care se adreseaza Pediatriei din cadrul Spitalului Pelican
3 – un circuit destinat numai pacienților care se adreseaza specialitatilor chirurgicale si medicale din cadrul Spitalului Pelican.

IMPORTANT
Facem precizarea ca persoanele care vor fi depistate pozitiv la testarea rapida, vor fi indrumate pentru confirmare/infirmare Covid 19, prin analiza medicala cu aparat PCR.

Rugam astfel beneficiarii serviciilor medicale pe care le oferim sa accepte, in aceasta perioada a starii de urgenta, triajul epidemiologic din ambulatoriu si spital precum si testarile rapide pentru cei se se interneaza.
Va multumim pentru intelegerea acceptarii acestor masuri care au fost luate pentru ca sa va asiguram un act medical de calitate, in conditii suplimentare de siguranta.

Informatii si programari:
Pentru a beneficia de servicii medicale, inclusiv de consultatii la distanta GRATUITE, la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea, aveti la indemana urmatoarele posibilitați de informare si programare:
online, pe site-ul SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea (www.spitalpelican.ro), la sectiunea „Programari online” si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite
email: callcenter@spitalpelican.ro si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite
telefonic, la Call Center 0259.444444, cu timp de asteptare (cateva minute).
Ambulanta Pelican poate fi solicitata la numarul de telefon direct: 0259.962

Stiri asemanatoare