Meniu

Asistenta medicala de urgenta NON STOP cu linii de garda pentru sectii medicale si chirurgicale! Info: 0259 444 444, callcenter@spitalpelican.ro, online

Programări 0259 444 444

Urgență Pelican 0259 962

  • Acasă
  • Noutăți
  • "Salveaza-ti viata!" - campanie de preventie AFB - Spitalul Pelican

11 nov. 2019

„Salveaza-ti viata!” – campanie de preventie AFB – Spitalul Pelican

In calitate de partener, SPITALUL CLINIC PELICAN ORADEA va invita marti, 12.11.2019, de la ora 17:00, sa luați parte la campania de preventie „Salveaza-ti viata”, organizata de Asociatia Firmelor Bihorene (AFB), la Cetatea Oradea, corp, et. 2, sala 4.

Scopul acestui eveniment, prevenirea aparitiei bolilor cardiovasculare, a cancerului mamar si a bolilor endocrine, va fi dezbatut impreuna cu medici de la spitalul nostru care va vor oferi cele mai noi si mai utile informatii si modalitati de prevenire a afectiunilor cardiovasculare, ginecologice si endocrine.
Veti afla de la doamna dr. Roman Daniela care sunt principalii factori de risc in aparitia afectiunilor de tip cardio și cum puteti realiza o preventie primara sau secundara.

Informatii despre prevenirea cancerului de col uterin si a cancerului de san va oferi dr. Sorian Andrea, iar despre dezvoltarea si comunicarea informatiilor pentru bolile endocrine va vorbi doamna dr. Zdrehus Alina
Persoanele prezente vor primi, din partea SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea vouchere cu servicii medicale gratuite si cu reducere de 50 %.

Stiri asemanatoare