Meniu

Asistenta medicala de urgenta NON-STOP, prin LINII DE GARDA, la Obstetrica-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie si ATI, pentru gravide, nasteri, nou-nascuti si copii

Programări 0259 444 444

Urgență Pelican 0259 962

  • Acasă
  • Noutati
  • BUN VENIT dr. Andrei Covaci, la Chirurgie plastica si Microchirurgie reconstructiva, la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea

5 sept. 2019

BUN VENIT dr. Andrei Covaci, la Chirurgie plastica si Microchirurgie reconstructiva, la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea

Echipa SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea se mareste. Ii uram BUN VENIT domnului doctor Andrei Paul Covaci, care va activa de acum la noi (in ambulatorii si spital), in specialitatea pentru care s-a pregatit si se pregateste continuu, inclusiv in centre de rasunet din Europa: Chirurgie plastica si Microchirurgie reconstructiva.

Tanarul medic Andrei Covaci este membru in Asociatia Chirurgilor Plasticieni din Romania (ACPR) din anul 2012, memgru General Medical Council (GMC) din 2014, membru al Societatii Internationale de chirurgie plastica si estetica (ISAPS – International Society of Aesthetic Plastic Surgery) din 2017.
In urma cu doi ani, dr. Andrei Covaci a devenit medic specialist in chirurgie plastica microchirurgie reconstructiva si estetica.
Anul trecut, chirurgul plastician Covaci a devenit si membru in Plastic Surgery Specialist Registrar UK din 2018, iar in mai anul acesta s-a supraspecializat in implant de par, la Istanbul.
DR. ANDREI PAUL COVACI: “Am ales această specialitate din pură dragoste si respect față de ceea ce eu numesc elita specialităților chirurgicale: Chirurgia plastica si Microchirurgia reconstructiva. Este una dintre putinele profesii care are capacitatea de a imbina stiinta cu arta intr-un mod curat. Am dorința de a cunoște noi tehnologii si solutii care sa aiba ca finalitate zambetul si satisfactia pacientului tratat, iar la Spitalul Pelican am gasit atat echipe de profesionisti cat si dotari similare cu cele din UK. Consider ca extravaganta si aspectele extremiste ale acestei specialitati vor fi vazute tot mai putin in viitor, cu ajutorul educatiei si factorilor socio-culturali bine definiti”.

Proceduri medicale de chirurgie plastica:
In cadrul compartimentului de Chirurgie plastica si Microchirurgie reconstructiva de la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea, se realizeaza urmatoarele proceduri medicale:

Augmentare mamara cu implant
Ginecomastie fără lipoaspiratie
Ginecomastie – lipoaspiratie
Transplant de par prin FUE
Otoplastie
Blefaroplastie superioara
Blefaroplastie inferioara
Bichectomie
Implant mentonier
Lifting buza superioara
Rinoplastie deschisă
Lipoaspiratie
Gusa
Brahioplastie
Liposuctie prin turgescenta
Abdominoplastie totala
Abdominoplastie partiala
Lipoaspiratia zonei genitale
Labioplastie
Ingrosarea penisului prin transfer de grăsime
Liftingul coapselor
Chirurgia tendoanelor flexoare/extensoare
Sindrom de tunel Carpian
Excizia leziunilor tegumentare
Revizia cicatricilor
Tratamentul unghiei incarnate

IMPORTANT !
Pentru a beneficia de servicii medicale la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea, va puteti programa astfel:

  • online, pe site-ul SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea (www.spitalpelican.ro), la sectiunea „Programari online” si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati se serviciile medicale dorite
  • email callcenter@spitalpelican.ro si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati se serviciile medicale dorite
  • telefonic, la Call Center 0259.444444, cu timp de asteptare (cateva minute).

Stiri asemanatoare