Meniu

Asistenta medicala de urgenta NON-STOP, prin LINII DE GARDA, la Obstetrica-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie si ATI, pentru gravide, nasteri, nou-nascuti si copii

Programări 0259 444 444

Urgență Pelican 0259 962

  • Acasă
  • Noutati
  • Suntem alaturi de participante la SkirtBike Oradea, duminica 1 septembrie!

29 aug. 2019

Suntem alaturi de participante la SkirtBike Oradea, duminica 1 septembrie!

Vom fi prezenti si la evenimentul social SkirtBike din acest an, programat de reprezentaníi Rotaract pentru duminica, 1.09.2019 ora 16:00 in Lotus Retail Park si vom oferi posibilitatea participantelor de a beneficia gratuit de screening pentru depistarea cancerului de col uterin.

Fiecare participanta la eveniment va primi un VOUCHER pentru a-si efectua testul Babes Papanicolaou GRATUIT.

SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea sustine evenimentele sportive, cele prin care se promoveaza miscarea ca stil de viata, ca mod de a-ti mentina sanatatea, ca mijloc de protejare a naturii.
Din aceste considerente, duminica, 1.09.2019, incepand cu ora 16:00  in  Lotus Retail Park vom fi prezenti, in calitate de parteneri,la eveniment si vom oferi vouchere cu gratuitate la screning pentru depistarea cancerului de col uterin doamnelor si domnisoarelor care se vor inscrie in cursa de mers cu bicicleta prin oras.

DATELE ORGANIZATORILOR pentru SkirtBike 2019:

“SkirtBike Oradea reprezintă comunitatea femeilor de toate varstele care au adoptat bicicleta ca mijloc de transport, oferind o alternativa chic acestei activitati in care au gasit un mod de exprimare si chiar un stil de viata. Oradea face parte din miscarea nationala SkirtBike incepând cu anul 2014, cel de-al 13 oras din tara care s-a alaturat acestei initiative. Pe plan local, asociatia partenera este Rotaract Club Oradea in calitate de organizator principal.
Participarea la acest eveniment este gratuita, iar organizatoarele vor oferi fiecarei bicicliste un bilet la o tombola ale carei premii au fost oferite de catre sponsorii evenimentului. Premiul cel mare il reprezinta, ca in fiecare an, o bicicleta chic oferita de sponsorul national Bicicletele PEGAS.

Data aprobata: 1 septembrie 2019
Interval orar: inscrieri incepand cu ora 16:00, iar parada va incepe la ora 17:00
Participanti: 250 de femei pe biciclete

Traseul plimbarii pe bicicleta:
Locatie start: Lotus Retail Park – sens giratoriu Bdul Decebal cu Calea Aradului – Bdul Decebal – str. Tudor Vladimirescu – str. Principatelor Unite – Podul Centernarului – Str. Szigligeti Ede – Str. Ep. Roman Ciorogariu – Parcul Traian – Str. Andrei Saguna – Parcul Libertatii – Podul Intelectualilor – Piata 1 Decembrie – Cetatea Oradea
Locatie final: în cadrul evenimentului The Big Picnic

DespreSkirtBike:
SkirtBike reunește cea mai mare comunitate de bicicliste la nivel national promovand mersul pe bicicleta ca stil de viata sanatos, aratand ca aceasta poate reprezenta un mijloc de transport alternativ fiind o expresie a frumusetii, eleganței si a libertatii de mișcare. Dupa ce a fost initiata  in anul 2010 la Bucuresti, rand pe rand orase precum Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Botosani, Brasov, Braila, Cluj, Constanta, Deva, Drobeta Turnu Severin, Galati, Hunedoara, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Suceava, Targu Mures au devenit parte integranta a acestei mișcari.

 

Stiri asemanatoare