Meniu

Asistenta medicala de urgenta NON-STOP, prin LINII DE GARDA, la Obstetrica-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie si ATI, pentru gravide, nasteri, nou-nascuti si copii

Programări 0259 444 444

Urgență Pelican 0259 962

  • Acasă
  • Noutati
  • Am informat sute de persoane despre preventia in sanatate!

8 iul. 2019

Am informat sute de persoane despre preventia in sanatate!

La Festivalul Medieval in perioada 05-07 iulie am oferit informatii utile pentru mentinerea sanatatii la cateva sute de persoane care au trecut pe la standul nostru special amenajat in Cetatea Oradea

Pe parcursul celor trei zile ale manifestarii, am verificat valorile tensiunii arteriale unui numar de 253 persoane, dintre care 71 persoane au avut valoarea tensiunii ridicata, reprezentand aproximativ 28%.
Tot pe durata celor trei zile ale festivalului, am efectuat verificari ale valorilor glicemice la circa 200 persoane, dintre care 32 de persoane au avut valori ridicate, repezentand aproximativ 15% din totalul persoanelor testate.

În cele trei zile ale festivalului (vineri, sambata si duminica), am oferit peste 400 de vouchere cu REDUCERI SI GRATUITATI la mai multe servicii medicale in cadrul urmatoarelor specialitati medicale:: Cardiologie, Endocrinologie, Diabetologie, Medicina Interna si Obstetrica-Ginecologie.

Un echipaj medical al Ambulantei Pelican, format din medic, asistent si ambulantier au fost alaturi de participantii la evenimentul oradean, din acest weekend (5 – 7.06.2019), acordând prim ajutor medical celor ce au avut nevoie.

Persoanele care au primit vouchere cu REDUCERI si GRATUITATI la diferite servicii medicale trebuie sa se programeze la Call Center 0259.444444, pentru a beneficia de consultatii sau/si investigatiile de care au nevoie.

Stiri asemanatoare