Meniu

Asistenta medicala de urgenta NON-STOP, prin LINII DE GARDA, la Obstetrica-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie si ATI, pentru gravide, nasteri, nou-nascuti si copii

Programări 0259 444 444

Urgență Pelican 0259 962

  • Acasă
  • Noutati
  • Extindem perioada promotiei pentru 10 pachete medicale pana in 31.07.2019

4 iul. 2019

Extindem perioada promotiei pentru 10 pachete medicale pana in 31.07.2019

Datorita solicitarilor multiple si pentru a creste accesul a cat mai multor persoane la consultatii si investigatii de care au nevoie, anuntam ca prelungim, pana in data de 31.07.2019, campania in cadrul careia va oferim 10 pachete promotionale cu REDUCERI de pana la 70 % la servicii medicale, dar si GRATUITATI din patru specialitati diferite: Cardiologie, Endocrinologie, Medicina Interna, Obstetrica-Ginecologie.

Pachetele promotionale pe care vi le oferim astfel pana in 31.07.2019, defalcate pe specialitati,sunt urmatoarele :
1. Cardiologie – Pachetul promotional 1 este destinat depistarii cardiopatiei ischemice si contine o consultatie la Cardiologie, examen EKG si analize de laborator specifice. (pentru care pacientul achita 170 lei).
2. Cardiologie – Pachetul promotional 2 este destinat depistarii hipertensiunii arteriale (HTA) si ofera solicitantilor consultatie la Cardiologie, examen EKG, ecocardiografie si analize de laborator specifice. (pentru care pacientul are de achitat 210 lei).

3. Endocrinologie – Pachetul promotional 1 este destinat evaluarii obezitatii, astfel ca solicitantii beneficiaza de consultatie la Endocrinologie, investigatii de ecografie tiroidiana si abdominala si analize de laborator specifice. (pentru care pacientul are de achitat 350 lei).
4. Endocrinologie – Pachetul promotional 2 este destinat depistarii tiroidei autoimune, astfel incat pacientii beneficiaza de consultatie la Endocrinologie, ecografie tiroidiana si analize de laborator specifice. (pacientul are de achitat 300 lei).
5. Endocrinologie – Pachetul promotional 3 este destinat depistarii gusei multinodulare, pacientii beneficiind de consultatie la Endocrinologie, ecografie tiroidiana si analize de laborator specifice. (pacientul are de achitat 300 lei).

6. Medicină Interna – Pachetul promotional 1 ofera solicitantilor consultatie la Medicina Interna, examen EKG si analize de laborator specifice (pentru care pacientul are de achitat 190 lei).
7. Medicină Interna – Pachetul promotional 2 ofera pacientilor o consultatie la Medicina Interna, o investigatie de ecografie generala, examen EKG si analize de laborator specifice (pentru care pacientul are de achitat 250 lei).

8. Depistarea unor afecțiuni ginecologice
În cadrul acestei promoții, oferim consultații și investigații de specialitate gratuite pentru:
– depistarea precoce a leziunilor displazice ale colului uterin
– depistarea precoce a leziunilor precanceroase ale sânului
– depistarea infecțiilor ginecologice.
9. Screening GRATUIT pentru depistarea precoce a leziunilor displazice ale colului uterin
SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea continua sa desfasoare Programul National al Ministerului Sanatatii privind screeningul pentru cancerul de col uterin. Pot beneficia de aceasta promotie doamnele și domnisoarele care:
– au varsta cuprinsa intre 25 ani împliniti si 65 ani neimpliniti
– nu au beneficiat gratuit de testarea Babes Papanicolau in ultimii 5 ani.

10. Screening pentru depistarea prococe a leziunilor precanceroase ale sanului
In cadrul acestei promotii, SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea ofera consultatii de specialitate, dar si investigatii de specialitate (mamografie, ecografie etc), GRATUITE, in functie de recomandarea facuta de medici fiecarei persoane in parte.

Rugam persoanele care doresc sa beneficieze de servicii medicale cu reduceri in cadrul acestor pachete promotionale la specialitatile sus-amintite sa se prezinte cu bilet de trimitere de la medicul de familie catre specialitatea la care solicita serviciile medicale si sa se programeze la Call Center 0259/444444.

 

 

 

Stiri asemanatoare