Meniu

Asistenta medicala de urgenta NON-STOP, prin LINII DE GARDA, la Obstetrica-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie si ATI, pentru gravide, nasteri, nou-nascuti si copii

Programări 0259 444 444

Urgență Pelican 0259 962

13 iun. 2019

Am informat peste 400 de persoane!

La Era Park Oradea, angajati si voluntari ai SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea au oferit in perioada 7 – 9.06.2019 informatii si vouchere pentru 10 pachete promoționale cu reduceri de până la 70 % la servicii medicale din patru specialități diferite: cardiologie, endocrinologie, medicină internă, obstetrică-ginecologie.
De aceasta data, media varstei persoanelor interesate sa isi verifice sanatatea a fost peste 45 de ani.

.
In jur de 400 de doamne si domnisoare au fost informate despre preventia cancerului de col uterin  si au primit vouchere pentru efectuarea testului Babes Papanicolau.
Aproximativ 200 de persoane au beneficiat de verificarea valorile tensiunii arteriale si ale glicemiei.


Din persoanele verificate circa 25% au fost depistate cu hipertensiune arteriala carora le-am am oferit vouchere cu reduceri la consultatii si investigatii de Cardiologie, iar persoanelor depistate cu valori ridicate ale glicemiei am oferit vouchere pentru consultatii si investigatii la Medicina Interna.

De asemenea au fost recomandate cu reduceri servicii la specialitatea Endocrinologie, Medicina Interna dar si la Obstetrica-Ginecologie.

Pachetele promoționale valabile pana la finalul lunii iunie sunt:

1. Cardiologie – Pachetul promotional 1 este destinat depistarii cardiopatiei ischemice si contine o consultatie la Cardiologie, examen EKG di analize de laborator specifice. (pentru care pacientul achita 170 lei).

2. Cardiologie – Pachetul promotional 2 este destinat depistarii hipertensiunii arteriale (HTA) si ofera solicitantilor consultatie la Cardiologie, examen EKG, ecocardiografie si analize de laborator specifice. (pentru care pacientul are de achitat 210 lei).
3. Endocrinologie – Pachetul promotional 1 este destinat evaluarii obezitatii, astfel ca solicitantii beneficiaza de consultatie la Endocrinologie, investigatii de ecografie tiroidiana si abdominala si analize de laborator specifice. (pentru care pacientul are de achitat 350 lei).
4. Endocrinologie – Pachetul promotional 2 este destinat depistarii tiroidei autoimune, astfel incat pacientii beneficiaza de consultatie la Endocrinologie, ecografie tiroidiana si analize de laborator specifice. (pacientul are de achitat 300 lei).
5. Endocrinologie – Pachetul promotional 3 este destinat depistarii gusei multinodulare, pacientii beneficiind de consultatie la Endocrinologie, ecografie tiroidiana si analize de laborator specifice. (pacientul are de achitat 300 lei).
6. Medicină Interna – Pachetul promotional 1 ofera solicitantilor consultatie la Medicina Interna, examen EKG si analize de laborator specifice (pentru care pacientul are de achitat 190 lei).
7. Medicină Interna – Pachetul promotional 2 ofera pacientilor o consultatie la Medicina Interna, o investigatie de ecografie generala, examen EKG si analize de laborator specifice.(pentru care pacientul are de achitat 250 lei).
8. Obstetrica-Ginecologie: oferim consultatii si investigatii de specialitate GRATUITE pentru:
– depistarea precoce a leziunilor displazice ale colului uterin
– depistarea precoce a leziunilor precanceroase ale sanului
– depistarea infectiilor ginecologice.
9. Obstetrica-Ginecologie: screening GRATUIT, prin Programul National al Ministerului Sanatatii, pentru doamnele si domnișoarele care:
– au varsta cuprinsa intre 25 ani împliniti si 65 ani neimpliniti
– nu au beneficiat gratuit de testarea Babes Papanicolau in ultimii 5 ani.
10. Obstetrica-Ginecologie: screening GRATUIT pentru depistarea prococe a leziunilor precanceroase ale sanului:
– consultatii de specialitate
– investigatii de specialitate (mamografie, ecografie etc), GRATUITE, in functie de recomandarea facuta de medici fiecarei persoane in parte.

Rugam persoanele care au intrat in posesia voucherelor sa se prezinte cu bilet de trimitere de la medicul de familie catre specialitatea la care solicita serviciile medicale si sa se programeze la Call Center 0259/444444.

Stiri asemanatoare