Meniu

Asistenta medicala de urgenta NON-STOP, prin LINII DE GARDA, la Obstetrica-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie si ATI, pentru gravide, nasteri, nou-nascuti si copii

Programări 0259 444 444

Urgență Pelican 0259 962

  • Acasă
  • Noutati
  • 600 de persoane informate despre preventia in sanatate!

9 iun. 2019

600 de persoane informate despre preventia in sanatate!

In cadrul evenimentului Festivalul Copiilor desfasurat in Cetatea Oradea reprezentanti ai SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea au oferit informații despre importanta preventiei in sanatate persoanelor participante carora li s-a masurat tensiunea si glicemia . Totodata s-au recomandat servicii medicale prin vouchere cu reduceri la mai multe specialitati medicale persoanelor depistate cu tensiune si glicemie  peste limitele normale.

.

Au mai informate circa 600 de femei despre preventia cancerului de col uterin si au primit VOUCHER GRATUIT pentru investigatia de frotiu BABES-PAPANICOLAOU.  Astfel toate femeile cu varsta intre 24-65 ani pot sa acceseze aceasta investigatie GRATUIT la Spitalul Pelican daca nu si-au mai facut-o in ultimii 5 ani. Promotia se desfasoara pe Programul National de Sanatate pana la 30 iunie 2019.


In zona de sanatate  la standul instalat in curtea Cetatii Oradea, au fost prezente 350 persoane, care au dorit sa afle parametri de glicemie și tensiune.

Aproximativ 30% de persoane, depistate cu valori mai mari ale tensiunii arteriale, au primit câte un voucher pentru consult și investigatii la cabinetul de Cardiologie din Ambulatoriul SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea, cu scopul depistarii hipertensiunii arteriale.

Aproximativ 20% din persoanele invesigate au avut glicemia peste limite normale si au primit cate un voucher pentru consultatie și investigatii de specialitate la cabinetul de Medicina Interna din Ambulatoriul SPITALULUI CLINIC PELICAN

Au mai fost recomandate vouchere pentru consultatie și investigatii medicale de specialitate la cabinetul de Endocrinologie, tot la Ambulatoriul SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea.

Nu in ultimul rand, un echipaj medical, cu medic și asistent al Ambulantei Pelican a acordat asistenta medicala de urgenta celor ce au avut nevoie de ajutor, pe timpul celor trei zile ale Festivalului Copiilor.

Transmitem felicitari organizatorilor acestui eveniment aparte si, pentru ca suntem in luna in care celebram copilaria, uram tuturor semenilor nostri, copii si adulti, multa sanatate si un sincer „La multi ani!”. 

Promotiile la serviciile medicale pe care le derulam in cadrul spitalului nostru se deruleaza pana la 30 iunie 2019.

Informatii si programari la consultatii SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea

Call center 0259 444 444

Stiri asemanatoare