Meniu

Asistenta medicala de urgenta NON-STOP, prin LINII DE GARDA, la Obstetrica-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie si ATI, pentru gravide, nasteri, nou-nascuti si copii

Programări 0259 444 444

Urgență Pelican 0259 962

27 mai 2019

Acordam 7 pachete medicale promotionale!

SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea anunta noi promotii la mai multe servicii medicale care  se desfasoara din 20.05.2019 pana in 30 iunie 2019. Va fi o campanie in cadrul careia va oferim sapte pachete promotionale cu reduceri de pana la 70 % la servicii medicale din trei specialitati diferite: cardiologie, endocrinologie si medicina interna.

Pachetele promotionale pe care vi le oferim astfel pana in 30,06.2019 sunt, defalcate pe specialitati, urmatoarele :

1. Cardiologie – Pachetul promotional 1 este destinat depistarii cardiopatiei ischemice si contine o consultatie la Cardiologie, examen EKG si analize de laborator specifice. (pentru care pacientul achita 170 lei).
2. Cardiologie – Pachetul promotional 2 este destinat depistarii hipertensiunii arteriale (HTA) si ofera solicitantilor consultatie la Cardiologie, examen EKG, ecocardiografie si analize de laborator specifice. (pentru care pacientul are de achitat 210 lei).

3. Endocrinologie – Pachetul promotional 1 este destinat evaluarii obezitatii, astfel ca solicitantii beneficiaza de consultatie la Endocrinologie, investigatii de ecografie tiroidiana si abdominala si analize de laborator specifice. (pentru care pacientul are de achitat 350 lei).
4. Endocrinologie – Pachetul promotional 2 este destinat depistarii tiroidei autoimune, astfel incat pacientii beneficiaza de consultatie la Endocrinologie, ecografie tiroidiana si analize de laborator specifice. (pacientul are de achitat 300 lei).
5. Endocrinologie – Pachetul promotional 3 este destinat depistarii gusei multinodulare, pacientii beneficiind de consultatie la Endocrinologie, ecografie tiroidiana si analize de laborator specifice. (pacientul are de achitat 300 lei).

6. Medicină Interna – Pachetul promotional 1 ofera solicitantilor consultatie la Medicina Interna, examen EKG si analize de laborator specifice (pentru care pacientul are de achitat 190 lei).
7. Medicină Interna – Pachetul promotional 2 ofera pacientilor o consultatie la Medicina Interna, o investigatie de ecografie generala, examen EKG si analize de laborator specifice (pentru care pacientul are de achitat 250 lei).

Rugam persoanele care doresc sa beneficieze de servicii medicale cu reduceri in cadrul acestor pachete promotionale la specialitatile sus-amintite sa se prezinte cu bilet de trimitere de la medicul de familie catre specialitatea la care solicita serviciile medicale si sa se programeze la Call Center 0259/444444.

Stiri asemanatoare