Meniu

Asistenta medicala de urgenta NON-STOP, prin LINII DE GARDA, la Obstetrica-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie si ATI, pentru gravide, nasteri, nou-nascuti si copii

Programări 0259 444 444

Urgență Pelican 0259 962

19 dec. 2018

Au sosit colindatori

E vremea colindelor iar in data de 18.12.2018 un grup de adulti din Adapostul de noapte de pe str. Guttenberg din Oradea ne-a vizitat in Ambulatoriul de pe str. Corneliu Coposu nr. 2 ca sa ne colinde. 

Astfel, marti, 18.12.2018, la pranz, mai multi tineri de la Adapostul de noapte din Oradea au sosit sa ne colinde. In fata bradului pozitionat langa intrarea din Ambulatoriul SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea de pe str. Corneliu Coposu, tinerii au cantat pentru angajatii si pacientii nostri colinde de Craciun.

Mihai Calin, coordonatorul grupului, ne-a spus ca tinerii au conditii modeste de trai, dar ca isi castiga existenta muncind. 

Colindatorii au intonat cantece de Craciun si de Anul Nou si au fost rasplatiti pe masura inclusiv de catre cadre medicale care nu au avut timp sa savureze momentul, dar au trecut pe acolo oferindu-le ciocolata. 

Multumim colindatorilor si le uram o viata buna, cu sanatate!

Stiri asemanatoare