Am verificat starea de sanatate a peste 500 de oameni!

In cele doua zile ale festivalului traditional D’ale porcului, SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea a verificat glicemia si tensiunea a peste 500 oameni!

Spitalul nostru, partener ca membru fondator al Asociatiei Firmelor Bihorene 

In calitate de membru fondator al Asociatiei Firmelor Bihorene, SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea a fost prezent sambata si duminica, la a V-a editie a festivalului D’ale porcului, la Era Park Oradea, alaturi de ceilalti parteneri, Consiliul Judetean Bihor (Directia de Dezvoltare si Implementare Proiecte, Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale), Asociatia Comunelor din Romania – Filiala Bihor si Asociatia Culturala D’ART. 

Peste 500 de persoane ne-au vizitat la stand, la care le-a fost masurata tensiunea arteriala si glicemia

Pe parcursul celor doua zile, la standul SPITALULUI CLINIC PELICAN ORADEA, amenajat in incinta Era Park, au venit peste 500 de oameni care au dorit sa afle starea lor de sanatate si posibilitatile de a o mentine respectiv imbunatati.

Cadrele noastre medicale au oferit oamenilor, personalizat, informatii despre modalitatile de prevenire a afectiunilor, despre importanta efectuarii consulturilor si investigatiilor periodice care pot reliefa in timp util eventuale afectiuni asftel incat acestea sa poata fi vindecate.  

Multi oameni au fost depistati cu valori crescute de glicemie 

In timpul celor doua zile ale festivalului, din totalul persoanelor care si-au testat glicemia, 155 au fost depistate cu valori glicemice crescute si 48 de oameni au fost depistati cu valori de tensiune ridicate.

De retinut ca nu toti oamenii care si-au verificat sanatatea aveau boli cronice, dimpotriva, multi au aflat pentru prima data ca au valori glicemice crescute.

Unii dintre oamenii depistati sambata cu glicemia ridicata, au revenit duminica, pe nemancate, pentru a-si reface testul de glicemie la standul SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea.

Fiecarei persoane cu valori mari de glicemie si/sau de tensiune arteriala i-a fost indicat consult de specialitate, primind si cate un voucher cu reduceri substantiale la consult, analize de laborator si investigatii la Cardiologie sau/si Medicina Interna, dupa caz.

In urma discutiiilor si interactiunii directe cu mai multe doamne si domnisoare interesate de sanatatea dumnealor, am inmanat si vouchere cu reduceri mari la consulturi, investigatii si analize de laborator la cabinetele de Endocrinologie pentru screening de col uterin.

Rugam persoanele care au primit vouchere sa se programeze in vederea obtinerii serviciilor medicale, la Call Center 0259.444444, iar in momentul prezentarii la medicul specialist sa aiba la ei bilet de trimitere de la medicul de familie pentru specialitatea medicala la care vor beneficia de serviciile medicale oferite de catre spitalul nostru.

 

SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea este prezent in mod constant si activ in viata comunitatii si contribuie substantial la cresterea calitatii vietii concetatenilor. Facem TOTUL PENTRU SANATATEA TA, ajutand cat mai multi semenii sa aiba o stare de sanatate echilibrata ca sa se bucure cat mai mult de viata.

 

Pentru a fi la curent cu toate promotiile la serviciile medicale ale SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea si pentru ca sa beneficiati de acestea, va invitam sa consultati constant site-ul nostru (www.spitalpelican.ro) si/sau pagina de facebook a spitalului.