Am ajutat 40 de femei, la Magesti

SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea a oferit in data de 19.11.2018, in cadrul unei actiuni initiata de Organzatia Femeilor Liberale, posibilitatea informarii directe si corecte pentru aproximativ 40 de doamne si domnisoare.

Impreuna cu Organizatia Femeilor Liberale, luni, 19.11.2018, la dispensarul medical de la Magesti, am informat despre importanta efectuarii testului Babes Papanicolau, pentru depistarea in stadii precoce a cancerului de col uterin.

Localnicele au fost incantate sa afle de la dr. Iuhos Valentina, medic ginecolog la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea, cum isi pot mentine sanatatea in echilibru si cat de important e acest test oferit GRATUIT, prin Programul National al Ministerului Sanatatii.

Au beneficiat de informatii utile in jur de 40 de doamne si domnisoare, care locuiesc sau lucreaza in zona Magesti.

SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea felicita organizatorii pentru initiativa si bihorencele pentru receptivitatea si interesul manifestat fata de propria sanatate, intelegand ca informarile despre necesitatea consulturilor si investigatiilor  periodice pot oferi femeilor o viata cu mai multa sanatate, alaturi de cei dragi.

SPITALUL CLINIC PELICAN este implicat activ in actiuni concrete ce privesc per ansamblu cresterea nivelului de sanatate sau mentinerea lui in parametri optimi cat mai mult timp, pentru cat mai multi oameni. De aceea, oferim semenilor din comunitate informatii practice, care ii pot ajuta sa aiba o stare de sanatate echilibrata, dar si o multime de servicii medicale de cea mai inalta calitate, la preturi accesibile, multe cu preturi reduse, unele gratuite.