Am fost prezenti la Concursul Internațional de Atelaje de la Osorhei

Timp de trei zile, Spitalul Clinic Pelican Oradea a vegheat sanatatea participantilor la traditionalul Concurs Internațional de Atelaje de la Osorhei.
Astfel, de vineri pana duminica, la 700 de metri de localitatea Osorhei, pe Pasunea Berkes, cate un echipaj medical al Ambulantei Pelican a avut grija de competitorii de talie nationala si internationala veniti din diferite tari ale Europei la Concursul International de Atelaje.


Competiția s-a derulat pe parcursul diminetilor, pentru a evita expunerea prelungita la soare a spectatorilor si competitorilor care au avut de parcurs trei probe: dresaj, maraton și obstacole.
La concurs a luat parte si campionul mondial Hodi Karoly, iar spectatorii s-au bucurat de un spectacol ecvestru ce a cuprins si un concurs de dresaj și prezentare a atelajelor.


In cele trei zile ale competitiei, nu au fost incidente care sa necesite interventia medicala specializata a echipajelor medicale de la Ambulanta Pelican, competitorii, organizatorii si spectatorii bucurandu-se linistiti de frumusetea acestui sport.