Oferta aniversara la OFTALMOLOGIE pentru operatiile de cataracta

Cu ocazia aniversarii a 10 ani de activitate, SPITALUL CLINIC PELICAN ORADEA initiaza o promotie speciala la serviciile medicale de Oftalmologie, pentru pacientii cu cataracta.

In perioada  6 august- 31 octombrie 2018, toate persoanele asigurate, indiferent de varsta sau venit, care necesita operatie de cataracta, vor beneficia de un pachet special, care presupune o reducere intre 30-50% lei pentru aceasta interventie chirurgicala, in functie de tipul cristalinului.

Operatiile de cataracta se vor efectua in regim de spitalizare de zi, astfel incat pacientii nu vor fi nevoiti sa fie internati pe mai multe zile. In plus, postoperator, pacientii vor fi planificati si monitorizati de catre medicul curant, saptamanal, in prima luna dupa interventia chirurgicala.

INFORMATII DE BACKGROUND

Cabinetul de Oftalmologie din cadrul SPITALULUI CLINIC PELICAN ORADEA ofera servicii de calitate cu aparatura performanta, efectuate cu profesionalism de catre medici  cu multa experienta, fapt ce ofera siguranta pentru pacientii nostri.
Departamentul de Oftalmologie dispune de paturi atat in regim de spitalizare continua cat si in regim de spitalizare de zi şi sunt repartizate la etajul II al SPITALULUI CLINIC PELICAN ORADEA.
Blocul operator oftalmologic este dotat cu aparatura medicala de ultima generatie, cu microscop operator Laica F40 si facoemulsificator Alcon Infiniti IP, fapt ce permite efectuarea interventiilor chirurgicale prin microincizii (1.2-2.0 şi 2.2 mm), respectiv recuperarea postoperatorie a bolnavilor mai rapida (24-48 ore).
Dotarea Departamentului de Oftalmologie implica si 2 lasere (laser de pol anterior - folosit in tratamentul cataractei secundare si in tratamentul glaucomului).

De retinut ca, in afara regimului de spitalizare continua, se efectueaza si spitalizari de zi, care permit evaluarea functiilor vizuale a bolnavilor cronici (cu glaucom, retinopatie diabetica, atrofie de nerv optic si retinopatie pigmentara).
Promotia actuala se realizeaza tot in regim de spitalizare de zi, fapt esential pentru pacientii activi, care isi pot relua activitatile cotidiene mai repede.

Cei care necesita interventii chirurgicale de cataracta, sunt rugati sa se programeze pentru consult initial la OFTALMOLOGIE cu bilet de trimiere de la medicul de familie, la Call Center 0259.444444.