Am transmis ultimele noutati medicale colegilor din medicina de familie

Spitalul Clinic Pelican Oradea a iesit in intampinarea oamenilor, informand sambata, medicii de familie, despre cele mai noi si eficiente proceduri de tratament in diverse domenii.


Astfel, Spitalul Clinic Pelican Oradea a fost partenerul stiintific al conferintei intitulate ”Posibilitati si limite ale tratamentului modern actual, in context multidisciplinar”, organizata de catre MedDex.
La Hotel Continental, intre orele 9:00 – 16:00, un numar de 12 medici de la Spitalul Clinic Pelican Oradea, experti in noua specialitati medicale diferite, au sustinut lucrari de specialitate la Conferinta Multidisciplinara MedDex, oferind unui numar de aproximativ 100 de medici de familie cele mai revolutionare tehnici, proceduri si metode de tratament in diverse afectiuni, frecvente in judetul nostru si in tara noastra.


Lectorii Spitalului Clinic Pelican Oradea au fost (in ordinea cronologica a transmiterii de informatii medicale), prin prezentarea de lucrari stiintifice, cu aplicabilitate zilnica in unitatea noastra medicala : dr. Andreea Purza si dr. Alin Suta (Gastroenterologie), dr. Gabriela Miculschi (Hematologie), dr. Carmen Iorga (ORL), dr. Dana Gut (Oftalmologie), dr. Bogdan Coste (Urologie), prof. univ. dr. Adrian Maghiar si dr. George Dejeu (Chirurgie generala), dr. Razvan Zdrehus (Obstetrica si Ginecologie), dr. Alina Zdrehus (Endocrinologie), dr. Tona Iorgaq si dr. Sergiu Dejeu (Ortopedie - Traumatologie).


Scopul conferintei urmeaza deviza Spitalului Clinic Pelican Oradea (“Totul pentru sanatatea ta”), de a fi de folos si la indemana tuturor persoanelor care au diferite probleme de ordin medical si au dreptul de a beneficia atat de un act medical de cea mai inalta calitate (care cuprinde metode de tratament de ultima generatie si tehnici medicale ultraperformante) cat si de personal medical superspecializat si cu rezultate dintre cele mai mari.
Transmitem felicitari organizatorilor acestei conferinte, dar si medicilor de familie prezenti, care au acum informatii noi, corecte si reale pentru a-si ajuta si mai mult pacientii.