Meniu

Asistenta medicala de urgenta NON STOP cu linii de garda pentru sectii medicale si chirurgicale! Info: 0259 444 444, callcenter@spitalpelican.ro, online

Programări 0259 444 444

Urgență Pelican 0259 962

  • Acasă
  • Noutăți
  • Am oferit locuri de munca la Bursa Generala a Locurilor de Munca

21 apr. 2018

Am oferit locuri de munca la Bursa Generala a Locurilor de Munca

Spitalul Clinic Pelican Oradea a susținut faptic vineri, 20 aprilie 2018, Bursa Generala a Locurilor de Munca, eveniment considerat in comunitate drept cel mai mare eveniment din 2018 dedicat pieței forței de muncă din județul Bihor.

 

 

Câteva sute de oameni s-au oprit la standul Spitalului Pelican, montat la evenimentul susținut la Arena Antonio Alexe, de la ora 9 dimineața pana spre seara.

Am oferit oamenilor șase locuri de munca pentru posturile de asistent, infirmiera si IT-ist. Astfel, inspectorul nostru de Resurse Umane a preluat câteva zeci de CV-uri de la cei care și-au exprimat dorința de a intra in echipa Pelican. La Bursa Generala a Locurilor de Munca de am oferit 2 posturi de asistent medical generalist, 2 posturi de – infirmiera si 2 posturi de inginer IT.

 

 

Prin participarea noastră la acest targ al locurilor de munca important pentru zona de vest a țării, am dorit sa ne incurajam și să ne ajutam semenii pentru a duce o viata mai buna, prin obtinerea unui loc de munca.

 

 

 

Transmitem felicitări reprezentantilorAgentiei Judetene pentru Ocuparea Forței de Munca Bihor, care organizează periodic targuri de locuri de munca pentru concetateni oferind posibilități multiple de angajare.

Stiri asemanatoare