Spitalul Pelican Oradea: Locul I in Topul Judetean al Firmelor 2016

Ne onoreaza sa va informam ca Spitalul Pelican Oradea a fost pozitionat pe primul loc la a 24-a editie a Topului judetean al firmelor bihorene, organizat de Camera de Comert si Industrie Bihor pentru activitatile depuse in 2016. Locul I pentru intreprinderi mijlocii care desfasoara activitati de asistenta medicala specializata ne-a fost acordat in 3 noiembrie 2017, pentru munca noastra depusa in anul precedent.


Tinem sa precizam ca si acest nou loc I ne onoreaza si in acelasi timp vine ca o recunoastere a eforturilor noastre de a oferi servicii medicale de calitate sigura tuturor persoanelor care ne solicita ajutorul. In acelasi timp, plasarea noastra intr-un astfel de top al firmelor bihorene ne determina sa ne imbunatatim si mai mult performantele pe care le-am atins, astfel incat celor ce ne trec pragul sa facem totul pentru sanatatea lor. 
Potrivit Camerei de Comert si Industrie Bihor, Clasamentul ”Topul Firmelor”, cel mai important şi cuprinzător clasament al comunităţii de afaceri, a fost realizat după o metodologie complexă, unitară la nivelul Sistemului Camerelor de Comerţ din România, în baza indicatorilor financiari ai companiilor.