Reduceri de pana la 50% la punctul de recoltare de pe str. Jiga

Oferim reduceri de pana la 50% la analize uzuale la punctul de laborator Pelican, deschis la Oradea pe str. Nicolae Jiga nr. 61, la etajul I al centrului (dispensarului) cu medici de familie.

Reduceri la noile puncte de recoltare!

 

Pana la sfarsitul acestui an, la acest nou punct de recoltare ce apartine de Spitalul Pelican Oradea oferim reducere de pana la 50% la analizele uzuale.
Astfel, dacă aveti nevoie de analize obisnuite de laborator, tot ce trebuie sa faceti este sa va prezentati cu un bilet de trimitere de la medicul de familie si sa va programati la unul dintre aceste doua puncte nou deschise, pe str. N. Jiga nr. 61.
Laboratorul nostru se afla in relatie contractuala cu Casa de Asigurari de Sanatate Bihor si OPSNAJ.  Lunar, o parte din fonduri vor fi alocate catre toate punctele de recoltare. Prin programarea din timp la sediile punctelor noastre de recoltare, veti putea beneficia de gratuitate la analizele decontate de catre CAS/ OPSNAJ.

INFORMATII DE BACKGROUND:
Laboratorul   Pelican are o experienta vasta de aproape 25 de ani, prima policlinica fiind functionala  din 1999.  Azi, majoritatea * testarilor din  probele biologice se efectueaza la sediul central din Oradea, str. C. Coposu nr.2, et. II; probele biologice se recolteaza atat la sediul central, cat si la punctele de recoltare din

  • Oradea, str. C-tin Nottara, Bl.C8-C10 ,
  • Oradea, str. N. Jiga. nr. 61
  • Alesd, str. P-ta Unirii, nr. 16.

*Pentru largirea paletei de teste oferite, anumite probe sunt trimise pentru testare la laboratoare subcontractate  (acreditate la randul lor de catre RENAR) 

Laboratorul Pelican este dotat cu echipamente specifice de ultima generatie,  principalii  producatori fiind reprezentati de  Siemens (UK), Beckmann Coulter (USA), Medica Corporation (USA), Biomerieux (Franta), DRG Instruments (Germania), Tosoh (Japonia). 
La laboratorul  Pelican, inclusiv la noile puncte de recoltare lucreaza personal instruit care realizeaza informarea corecta a pacientilor despre conditiile speciale de recoltare si efectueaza recoltarea probelor  biologice (http://www.spitalpelican.ro/laborator/prezentare-laborator/).
Personalul medical care deserveste  laboratorul Pelican este coordonat de către personal medical cu inalta calificare atat din punct de vedere tehnic, cat si prin prisma asigurarii si controlului calitatii in medicina de laborator.
O echipa profesionista formata din apreciati medici, biochimişti si biologi asigura calitatea tuturor tipurilor de analize esentiale pentru diagnosticul corect , performant.
Probele recoltate la punctele de recoltare  sunt transportate   în timp util si in conditii de securitate biologica la sediul laboratorului unde vor fi esantionate si testate in acord cu Programul de testare si eliberare a rezultatelor (http://www.spitalpelican.ro/laborator/prezentare-laborator/).

Calitate pentru sanatatea ta!
Laboratorul de analize medicale Pelican participa  anual la scheme de Control Extern al calitatii, ocazie cu care rezultatele analizelor de laborator sunt monitorizate si comparate cu rezultatele a zeci, uneori  sute de laboratoare din tara sau strainatate.
Controlul intern a intrat in practica curenta de la debutul activitatii laboratoarelor Pelican, astfel incat sunt monitorizati zilnic toti factorii de influenta a rezultatelor analizelor efectuate (personal, echipamente, reactivi etc).
Amintim ca laboratorul de analize medicale Pelican a fost primul laborator din judet acreditat RENAR, in conformitate cu ISO SR EN 15189.

Programarea pentru recoltare si testare
Pacientii care solicita servicii de laborator decontate de catre CAS Bh sunt inregistrati pe o lista de programare electronica; aproape instantaneu, pacientul primeste prin SMS o informare in legatura cu detaliile programarii (cu conditia asumarii unui numar de telefon valid).
In afara relatiei contractuale cu CAS Bihor, orice pacient poate sa-si planifice data si ora recoltarii fie prin prezentare directa la Receptia Laboratorului de analize medicale/ punctele de recoltare, fie telefonic la call center 0259. 444 444.
In situatia in care pacientii se prezinta pentru servicii de laborator fara a avea o programare prealabila, consideram preluarea cu prioritate a urmatoarelor categorii de pacienti: urgente, copii, gravide, pacienti oncologici, personal medical.

Recoltarea probelor biologice si preluarea probelor recoltate
Perioada de recoltare recomandata este între 7:30-10:30, dar în situații de urgență, probele pot fi recoltate sau preluate până la ora 14:30. Personalul implicat în sistemul de urgenta deservește doar activitatea de urgență din spital.
Validarea și eliberarea rezultatelor se face zilnic, în conformitate cu Programul de testare si eliberare a rezultatelor (http://www.spitalpelican.ro/laborator/prezentare-laborator/). Pacientii sunt informati in momentul inregistrarii cu privire la termenul de eliberare a rezultatelor pentru testele care se prelucreaza cu o anumita ritmicitate sau care sunt subcontractate.
Pentru testele de rutina care se efectueaza in aceeasi zi, rezultatele se elibereaza astfel:

  • in aceeasi zi, intre  15:00 - 15:30 la receptia laboratorului din Cartierul Rogerius/ Str. C. Coposu
  • după ora 16:00 la receptia Policlinicii din Cartierul Nufarul/ Str. Ctin. Nottara
  • a doua zi pentru probele recoltate în
    • Policlinica din Aleșd
    • Punctul de recoltare de pe str. Nicolae Jiga nr.61, Oradea

Transmiterea rezultatelor
Rezultatele se ridica doar personal pe baza cartii de identitate sau cu delegare anuntata in momentul inregistrarii. Pentru fluidizarea activitatii de receptie, la solicitarea scrisa a pacientului sau parintelui (in cazul copiilor), rezultatul poate fi transmis prin e-mail. 

Informatii se pot gasi pe http://www.spitalpelican.ro/laborator/prezentare-laborator/.
Pentru programari sau informare, sunati la Call Center, nr. telefon 0259. 444 444 sau e-mail: laborator@spitalpelican.ro