Asistenta medicala de urgenta NON STOP cu linii de garda pentru sectii medicale si chirurgicale! Informatii la callcenter NON STOP tel. 0259 444 444. X

Programări 0259 444 444

Urgență Pelican 0259 962

12 Feb 2018

Asociatia Medicala Pelican, partener la competitie de rang european

Spitalul Pelican Oradea a participat in acest weekend la un eveniment de talie europeana. In calitate de partener. Asociatia Medicala Pelican Oradea a sustinut asistenta medicala pentru cei mai buni sportivi de karate kyokushin din Europa. 

Un echipaj medical al Ambulantei Pelican a vegheat concursul sustinut duminica, la Sala Antonio Alexe, concurs la care au participat peste 400 de karateka, din peste 20 de tari europene. Dr. Tolvic Laszlo, alaturi de asistentul Peter Cristian si ambulantierul Heredea Cristian au monitorizat competitia derulata pe tot parcursul zilei, inclusiv festivitatea de premiere si spectacolul artistic de final.. 

k

Evenimentul special s-a derulat fara accidente, spectatorii bucurandu-se din plin de intrecerea spectaculoasa a sportivilor. Un concurs similar nu a mai fost organizat la Oradea de circa 20 de ani. 
Transmitem si pe aceasta cale felicitari organizatorilor de la Federatia Romana de Karate Kyokushin si tuturor competitorilor. 

Stiri asemanatoare