Asistenta medicala de urgenta NON STOP cu linii de garda pentru sectii medicale si chirurgicale! Informatii la callcenter NON STOP tel. 0259 444 444. X

Programări 0259 444 444

Urgență Pelican 0259 962

03 Ian 2019

Numar dublu de nasteri la MATERNITATEA SPITALULUI CLINIC PELICAN ORADEA

SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea a oferit bucurie de Craciun si Anul Nou, pentru aproape 30 de familii din toata tara, care au ales sa isi sporeasca numarul de membri cu ajutor specializat, la MATERNITATEA PELICAN Oradea.

Astfel, din perioada Sarbatorii Craciunului si pana in a treia zi a Anului Nou, 26 de mamici au ales sa nasca la Maternitatea Pelican, numarul de nasteri fiind cu aproximativ 40% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, gratie promotiei pe care SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea a desfasurat-o in acest an.

Mamici din toata tara, la MATERNITATEA PELICAN Oradea

Multe dintre mamici au urmat in perioada sarcinii Scoala Mamei la MATERNITATEA PELICAN Oradea si au invatat din timp sa transforme nasterea in cel mai fericit moment al vietii lor.

Doamnele care au ales sa nasca la MATERNITATEA PELICAN Oradea sunt din toata tara. Din Bihor, mamicile care au nascut la MATERNITATEA PELICAN Oradea sunt din Oradea, Santandrei, Sanmartin, Hidisel, Chiribis, Ciumeghiu, Beiusele, Dobresti, Sisterea, Cordau, Valea Mare, Salonta, Tileagd, Tinaud, Cheriu, Hotar, Sacadat etc.

Au ales sa nasca la MATERNITATEA PELICAN Oradea si mamici din alte judete: Arad (Sebis, Bocsig etc), Salaj, Bistrita Nasaud dar si din judete indepartate de Bihor, ca Suceava sau Galati.

La MATERNITATEA PELICAN au venit pe lume, in perioada mentionata mai sus 26 de copilasi, dintre care 14 sunt baietei si 12 sunt fetite. Nasterile au decurs fara probleme, bebelusii si mamicile fiind in stare buna de sanatate.

Familiile spun ca apreciaza profesionalismul, umanitatea si spiritul de echipa PELICAN

Dupa cum ne-au spus fericitele familii, acestea au ales nasterea la MATERNITATEA PELICAN pentru calitatea profesionala a medicilor si tuturor cadrelor medicale si nemedicale, dotarile din spital, spiritul de echipa, atitudinea umana si conditiile hoteliere de exceptie. Familiile au apreciat de asemenea promotia speciala cu reduceri substantiale la nastere, pe care SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea a oferit-o timp de opt - noua luni.

Este si cazul unei familii de oradeni, care a ales ca primul lor copil sa se nasca la MATERNITATEA PELICAN Oradea.

Tanara familie ne-a relatat ca a ales medicul de la MATERNITATEA PELICAN, mamica stiind standardele din spital inca de acum doi ani, cand a mai beneficiat de servicii medicale la sectia de Obstetrica si Ginecologie a spitalului nostru.

In prima zi a anului, dimineata la ora 9:15, doamna a nascut un baietel perfect sanatos, pe nume Matei Stefan. La spital nu era medicul ei, insa doctorul de garda a preluat-o si a ajutat-o pe tot parcursul nasterii impreuna cu celelalte cadre medicale si nemedicale de la MATERNITATEA PELICAN. Doamna si sotul dumneaei au apreciat astfel si spiritul de echipa din SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea: “Am ramas impresionati de frecventa vizitelor si a intrebarilor ce ne erau adresate de catre medicii si asistentii de aici. Totul a decurs perfect si suntem foarte multumiti”.

Ne vor mai trece pragul si pentru alte servicii medicale

Cei doi parinti ne-au spus ca vor consulta frecvent site-ul SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea (www.spitalpelican.ro) pentru ca vor apela aici ori de cate ori vor avea nevoie ei, rudele si prietenii lor si se gandesc inca de pe acum ca vor aduce pe lume si al doilea copil tot la MATERNITATEA PELICAN. Cei doi tineri parinti doresc sa comunice oamenilor urmatoarele: “Le transmitem tuturor sa aiba incredere ca sunt pe maini bune la SPITALUL PELICAN Oradea si vor beneficia de toate conditiile, din toate punctele de vedere si vor avea parte de medici foarte buni!”.

Urmeaza si alte promotii

Acum la debutul Anului Nou, anuntam ca vom incepe curand o noua serie de promotii la servicii medicale, astfel incat sa beneficieze de acte medicale de cea mai inalta calitate cat mai multi semeni, pentru ca SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea face “Totul pentru sanatatea ta!”.

 

Consultati frecvent site-ul SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea www.spitalpelican.ro sau pagina de facebook a unitatii noastre medicale pentru a fi la curent cu informatiile care va intereseaza si va pot ajuta sa va mentineti sanatosi.

 

 

Stiri asemanatoare