Meniu

Asistenta medicala de urgenta NON-STOP, prin LINII DE GARDA, la Obstetrica-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie si ATI, pentru gravide, nasteri, nou-nascuti si copii

Programări 0259 444 444

Urgență Pelican 0259 962

LABORATOR
Infiintat în anul 2003, Laboratorul de analize medicale externalizat participa anual la scheme de Control Extern al calitatii si a fost primul laborator din judet acreditat RENAR în conformitate cu ISO SR EN 15189: 2008.

In anul 2018, Laboratorul de analize medicale Pelican a fost integrat în echipei Synevo – Medicover, crescând continuu calitatea actului medical de laborator și extinzand gama de servicii, dar si adresabilitatea, in favoarea oamenilor.
Synevo Romania face parte din Medicover Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori internationali de servicii medicale si de diagnostic, cu un portofoliu de peste 2.000 de tipuri de analize uzuale si avansate, in toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. La finalul anului 2019, Synevo Romania administra o retea nationala de 17 laboratoare si 123 de centre de recoltare a probelor biologice, efectuand pe parcursul intregului an aproximativ 16 milioane de teste.

Organizare:
Laboratorul de analize medicale este situat la etajul II, in incinta Spitalului Pelican din Str. Corneliu Coposu nr. 2, Oradea. Prin infrastructura sa locala, laboratorul asigura acces liber pentru o categorie larga de pacienti. Sunt preluate si procesate atat probele pacientilor care se adreseaza direct, dar si probele pacientilor care beneficiaza de servicii medicale acordate in Spitalul si Ambulatoriile de specialitate Pelican, toate cu circuite separate.

ADRESA LABORATORULUI:

str. C. Coposu nr. 2, et.II, in incinta Spitalului Pelican: 

CONTACT SI PROGRAMUL LABORATORULUI:

tel: 0747 052 866
email: receptie.oradea@synevo.ro
web: https://www.synevo.ro/locatii/laborator-centru-recoltare-oradea-pelican/
program: L-V: 7:30-15:30
                S: 7:30-12:00
                D: inchis

Spitalul Pelican, prin Ambulatoriul de specialitate din str. C-tin Nottara, bloc C8-C10, parter, asigura accesul pacientilor si pentru serviciile de laborator prin acord cu Laboratorul Synevo.

In fiecare punct de recoltare, personalul instruit realizeaza informarea corecta a pacientilor cu conditiile speciale de recoltare si efectueaza recoltarea probelor biologice. Pacientii sunt informati cu privire la timpul de asteptare legat de eliberarea rezultatelor, precum si cu privire la modalitatea prin care pot sa isi acceseze rezultatele intr-o maniera securizata.
In timp util si in conditii de securitate biologica, probele sunt esantionate și analizate in acord cu programul de testare si eliberare a rezultatelor.

PROGRAMAREA PACIENTILOR PENTRU RECOLTARE:
Consideram preluarea cu prioritate a urmatoarelor categorii de pacienti:
– urgente
– copii
– gravide
– persoane cu dizabilitati

In aceasta perioada, pentru asigurarea confortului si securizarea microbiologica a pacientilor, dar si a personalului medical implicat in activitatea preanalitica (receptie, recoltare), pacientii sunt preluati in ordinea sosirii, asigurandu-se marcarea prin benzi delimitatoare, a spatiului necesar pentru mentinerea distantarii de cel putin 1.5 m intre persoane. In acelasi context, asiguram accesul pacientilor la dispozitive care contin antiseptice (pentru decontaminarea tegumentelor mainilor).