Profesorul dr. BUMBU GHEORGHE se alatura echipei SPITALULUI PELICAN Oradea

Profesorul dr. BUMBU GHEORGHE se alatura echipei SPITALULUI PELICAN Oradea

Prof. dr. BUMBU GHEORGHE, cu o cariera profesionala impresionanta in calitate de medic urolog de peste patru decenii, pionier in domeniile Uroginecologiei si Endourologiei, unul dintre promotorii sistemului privat medical din Romania, se alatura Departamentului de Urologie al Spitalului Pelican, coordonat de prof. univ. dr. MAGHIAR TEODOR TRAIAN.

De-a lungul anilor, prof. dr. BUMBU GHEORGHE a desfăşurat o vasta activitate didactica, stiintifica, manageriala si chirurgicala, fiind preocupat de Chirurgia urologica, precum si de Uroginecologia practica. De asemenea, medicul urolog a contribuit la perfectionarea cadrelor medicale, la implementarea metodelor de diagnostic si tratament in diverse patologii urologice si uroginecologice.

Recent, prof. dr. BUMBU GHEORGHE a organizat la SPITALUL PELICAN, Conferinta Internationala de Uroginecologie - UROGYN 2022, o colaborare interdisciplinara nationala si internationala intre medicii specialisti de Urologie, Ginecologie, Chirurgie generala, Medicina de familie, precum si alte specialitati.

Prof. dr. BUMBU GHEORGHE, medic primar urolog:

“Au fost doua zile in care am lucrat impreuna, am vorbit, ne-am impartasit experiente si cu siguranta de toate aceste lucruri vor beneficia pacientele noastre.

Mereu am incercat sa scot aceste cunostinte si in afara oraselor universitare pentru ca sunt foarte multi colegi din orase mici care intr-adevar sunt preocupati, inteleg si fac lucruri foarte frumoase. Asta trebuie sa facem, sa impartasim tuturor aceste cunostinte si eu si colegii mei profesori care au fost aici”.

Medicii care au participat la conferinta UROGYN s-au bucurat de experienta unica de a discuta despre problemele specialitatilor de Urologie, Ginecologie, Medicina de familie si altele, dar si de a viziona interventiile demonstrative, transmise LIVE in sala de conferinte.

Dr. ASTANOAEI MARIANA, medic primar Obstetrica-Ginecologie, Spitalul clinic Prof. Dr. Constantin Angelescu, Bucuresti:

“Au fost prezentate aproximativ toate tehnicile de Uroginecologie, compartiment anterior, mijlociu si posterior, date de anatomie, de strategii chirurgicale, indicatia terapeutica si am vazut si rezultatul postoperator al pacientelor operate, rezultat foarte bun”.

Dr. RUSU ADELA SIDONIA, medic primar Obstetrica-Ginecologie, Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului “Alessandrescu-Rusescu”, Bucuresti:

“Eu vreau sa spun ca am revenit cu bucurie la Oradea, cu mare bucurie v-am regasit si pe dumneavoastra, domnule profesor, aceeasi atmosfera si imi doresc sa mai particip la fiecare congres, sa fim sanatosi si sa venim cu drag de fiecare data”.