CHIRURGIE PLASTICA SI ESTETICA: Pacienta cu abdominoplastie si mastopexie intr-o singura interventie chirurgicala- “M-am simtit ca in concediu si e o experienta minunata! Recomand tuturor care doresc!”

CHIRURGIE PLASTICA SI ESTETICA: Pacienta cu abdominoplastie si mastopexie intr-o singura interventie chirurgicala- “M-am simtit ca in concediu si e o experienta minunata! Recomand tuturor care doresc!”

In cadrul sectiei de CHIRURGIE PLASTICA SI ESTETICA se realizeaza cu succes o serie de interventii si proceduri chirurgicale diferite, cu grad ridicat de dificultate, in conditii de maxima siguranta.

Recent, o doamna din Oradea a decis sa apeleze la sectia de CHIRURGIE PLASTICA SI ESTETICA a spitalului nostru pentru a beneficia de operatie de abdominoplastie si mastopexie (ridicarea sanilor cu implant mamar). Interventia chirurgicala dubla a fost realizata impecabil de catre dr. NISTOR PAUL, medic specialist.

Post-operator, pacienta a transmis ca se simte bine si recomanda si altor mamici, care si-au pierdut elasticitatea si textura pielii, sa apeleze cu incredere la interventiile chirurgicale plastice si estetice realizate de catre dr. NISTOR PAUL, la SPITALUL PELICAN.

Dr. NISTOR PAUL, medic specialist, sectia de CHIRURGIE PLASTICA SI ESTETICA:

Mommy make over - abdomenul dupa sarcina modifica mult textura si elasticitatea pielii. Prin abdominoplastia clasica cu reconstructia de neo ombilic reusim eliminarea excesului de piele si tesut adipos. Se adauga si sutura muschilor drepti abdominali pentru corectia diastazisului. Astfel obtinem un abdomen mai ferm si ingust, iar deficitul estetic e corectat”.

PACIENTA (39 de ani, Oradea):

“De cand am nascut, acum 12 ani, am aceasta problema, la abdomen. Dar acum vreun an am slabit cam 15 kg asa ca abdomenul pare si mai lasat. De un an de zile cochetez cu ideea unei interventii pentru a-mi reface abdomenul si sanii. Am fost la Bucuresti initial, dar analizele nu au fost bune. Apoi am apelat la domnul doctor NISTOR PAUL, pe care il stiam. Am avut incredere in dumnealui. Mi-a explicat cum va decurge totul. Am stat internata trei zile. Ma simt foarte bine si ii sunt recunoscatoare domnului doctor. Il recomand cu toata caldura pentu ca am avut o colaborare foarte buna cu dumnealui. E profesionist, uman si empatic. Asa am simtit, asa am facut si ma simt foarte bine, dovada ca rezultatele sunt foarte bune. Si asistentele si infirmierele sunt foarte ok, conditiile de refacere au fost foarte, foarte bune. A fost o experienta minunata si eu asta spun tuturor!”

Informatii si programari:
Pentru a beneficia de servicii medicale la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea, va puteti programa astfel:
• online, pe site-ul SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea (www.spitalpelican.ro), la sectiunea „Programari online” si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite
• email: callcenter@spitalpelican.ro si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite
• telefonic, la Call Center 0259.444444, cu timp de asteptare (cateva minute)
Ambulanta Pelican poate fi solicitata la numarul de telefon direct: 0259.962.