CHIRURGIE PLASTICA SI ESTETICA: augmentarea mamara, operatie cu impact emotional si personal

CHIRURGIE PLASTICA SI ESTETICA: augmentarea mamara, operatie cu impact emotional si personal

Interventiile chirurgicale de finete pentru implanturi mamare ce se efectueaza in cadrul sectiei de CHIRURGIE PLASTICA si ESTETICA a spitalului nostru au impact emotional si personal puternic pozitive asupra beneficiarilor.

O doamna cu varsta de 36 de ani, din Alesd, care a nascut doi copii la spitalul nostru si al carei sot a beneficiat de o interventie chirurgicala in cadrul sectiei de ORTOPEDIE, a decis sa apeleze recent tot la spitalul nostru pentru a-si recapata forma frumoasa a sanilor de dinaintea celor doua nasteri. Post-operator, doamna spune ca e atat de multumita de rezultate incat o prietena de a dumneaei a decis sa beneficieze de interventie chirurgicala similara, tot in cadrul CHIRURGIE PLASTICA si ESTETICA a spitalului nostru.

Dr. NISTOR PAUL, medic specialist, CHIRURGIE PLASTICA SI ESTETICA:

„Dupa multiple sarcini, sanii sufera modificari importante, calitatea pielii se reduce, glanda mamara si tesutul adipos scad in volum, ligamentele de sustinere se intind astfel isi pierd forma. Augmentarea mamara cu implanturi sau proteze mamare restaureaza volumul pierdut, probabil operatia estetica cu cel mai mare impact emotional, intim si personal din chirurgia estetica”.

 

BENEFICIARA (36 ani, Alesd):

“De sase ani, de cand am nascut a doua oara si am terminat alaptarea imi doresc augmentare mamara, dar nu am fost chiar atat de hotarata. In luna februarie din acest an, 2022 am decis, apoi in martie am avut prima consultatie la domnul doctor NISTOR PAUL si la finele lunii martie m-am si operat iar acum sunt foarte bine. Initial am vazut pozele de la operatiile domnului doctor postate pe retelele de socializare si mi-au placut foarte mult. Am fost acum internata intr-un salon in aripa noua a spitalului. Tot personalul e ok. Am cerut mancare de un fel si am primit. Am cerut iaurt si mi-au adus cat iaurt am dorit. Pe domnul doctor l-am si recomandat pentru ca mi-a placut cum mi-a explicat. Stiti, alte doamne care merg in alte spitale cu renume din alte orase, spun ca unii medici nu isi fac timp pentru ele sa le explice pe indelete, nu stau mai mult de 10 minute in cabinet. Eu am vorbit cu domnul doctor o ora la prima consultatie, cand mi-a explicat foarte bine absolut tot ce urmeaza, tot ce se va intampla, toti pasii. Si sa stiti ca exact asa a si fost cum mi-a descris domnul doctor, asa ca nu a fost nicio surpriza pentru mine. Mi-a placut ce am vazut dupa operatie si aratam mai bine decat am vazut eu in fotografii. Recomand si Spitalul Pelican, la care va spun, eu am fost deja de trei ori si sotul meu o data, asa ca il stiu si apreciez ce e aici. O prietena din Baia Mare careia i-am si recomadat spitalul si pe domnul doctor se va opera aici in aceasta luna mai 2022”.

Informatii si programari:
Pentru a beneficia de servicii medicale la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea, va puteti programa astfel:
• online, pe site-ul SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea (www.spitalpelican.ro), la sectiunea „Programari online” si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite
• email: callcenter@spitalpelican.ro si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite
• telefonic, la Call Center 0259.444444, cu timp de asteptare (cateva minute)
Ambulanta Pelican poate fi solicitata la numarul de telefon direct: 0259.962.