OPTICA MEDICALA PELICAN: promotii, gratuitati si siguranta

OPTICA MEDICALA PELICAN: promotii, gratuitati si siguranta

La inceput de an, parterul cladirii vechi de pe str. Corneliu Coposu a fost restructurat, recompartimentat si renovat total. Unul dintre compartimentele care a beneficiat de primenire acum, la început de an, este OPTICA MEDICALA PELICAN.

Amenajata tot la parterul Ambulatoriului nostru de pe str. Corneliu Coposu nr. 2, OPTICA MEDICALA PELICAN Oradea va asteapta in conditii de siguranta maxima. Tot personalul de aici e vaccinat anti-Covid, iar masurile de protectie se mentin in continuare si la OPTICA MEDICALA PELICAN, ca de altfel in toata unitatea noastra.

Toate produsele sunt de calitate si eficiente, aparatura este noua si performanta, iar pacientii beneficiaza, pe baza consulturilor de la medicii noștri oftalmologi, de sfaturile opticienilor în conditii de curatenie si siguranta maxima. In acelasi timp, continuam promotiile si reducerile de 10% pentru clientii fideli la OPRICA MEDICALA PELICAN.

Ca noutate, pana la sfarsitul lunii in curs (februarie 2021) copiii cu varsta sub 3 ani, pot beneficia GRATUIT de o rama de ochelari, la comanda de ochelari in OPTICA MEDICALA PELICAN.

Opticienii de la OPTICA MEDICALA PELICAN, de pe str. Corneliu Coposu nr. 2 pot fi contactati telefonic prin Call Center: 0259.444444 (cu timp de asteptare de cateva minute).

Programul la OPTICA MEDICALA PELICAN este urmatorul: LUNI – VINERI: 8:00 – 19:00